The Cabin in the Woods (2011)

(Last Updated On: February 2, 2019)

Titel: The Cabin in the Woods

År: 2011

Genre: Skräck, Mysterium, Thriller

Längd: 95 min

Regissör: Drew Goddardimdb

Skådespelare: Kristen Connelly, Chris Hemsworth, Anna Hutchison

The Cabin in the Woods (2011) on IMDb7.2/10

Det börjar med ett scenario om att en grupp på fem ungdomar som består av en forskare (Jesse Williams), en atlet(Chris Hemsworth), en oskuld(Kristen Connelly), en knarkare (Fran Kranz)och en prostituerad(Anna Hutchison). Och alla  ska campa i en stuga i en skog och får så småningom reda på att någonting kontrollerar stugan i skogen.

ÅRETS MEST ORIGINELLA SKRÄCKFILM

Den innehåller garanterat scenario som kan klassas med våldsamma filmer som första Scream filmen men det här är någonting unikt, det sticker ut och man kommer garanterat att komma ihåg denna film.

Joss Whedons namn kommer bli mer berömd om det inte var det tidigare. Joss Whedon är även regissören för the Avengers (2012). För den här filmen är mycket ovanliga ting och mycket effekter och just när man har andats ut för att invänta eftertexterna ökar de upp nivån ett steg. Den sista halvtimmen, finalen, är egentligen ett blodbad av desslike.

Mycket till anledningen till att jag valde att se den här unika filmen var faktiskt för att Chris Hemsworth var med och att Whedon har ställt upp som manusförfattare och producent. Jag har aldrig varit för mycket för skräck, hellre psykologiska thrillers där man är tvungen att lista ut vem skurken är innan filmens karaktärer gör det.

Men det är helt klart sevärd om man tycker om sådan här typ av film. Dock sänker jag från 4 till 3 på grund av slutscenerna. Första delen var underbar men sedan gick det bara utför.

Betyg 3 av 5

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: