Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Advertisements

The Cabin in the Woods (2011)

(Last Updated On: February 2, 2019)

Titel: The Cabin in the Woods

År: 2011

Genre: Skräck, Mysterium, Thriller

Längd: 95 min

Regissör: Drew Goddardimdb

Skådespelare: Kristen Connelly, Chris Hemsworth, Anna Hutchison

The Cabin in the Woods (2011) on IMDb7.2/10

Det börjar med ett scenario om att en grupp på fem ungdomar som består av en forskare (Jesse Williams), en atlet(Chris Hemsworth), en oskuld(Kristen Connelly), en knarkare (Fran Kranz)och en prostituerad(Anna Hutchison). Och alla  ska campa i en stuga i en skog och får så småningom reda på att någonting kontrollerar stugan i skogen.

ÅRETS MEST ORIGINELLA SKRÄCKFILM

Den innehåller garanterat scenario som kan klassas med våldsamma filmer som första Scream filmen men det här är någonting unikt, det sticker ut och man kommer garanterat att komma ihåg denna film.

READ ALSO:  Neil Patrick Harris Enters ‘The Matrix 4’

Joss Whedons namn kommer bli mer berömd om det inte var det tidigare. Joss Whedon är även regissören för the Avengers (2012). För den här filmen är mycket ovanliga ting och mycket effekter och just när man har andats ut för att invänta eftertexterna ökar de upp nivån ett steg. Den sista halvtimmen, finalen, är egentligen ett blodbad av desslike.

Mycket till anledningen till att jag valde att se den här unika filmen var faktiskt för att Chris Hemsworth var med och att Whedon har ställt upp som manusförfattare och producent. Jag har aldrig varit för mycket för skräck, hellre psykologiska thrillers där man är tvungen att lista ut vem skurken är innan filmens karaktärer gör det.

READ ALSO:  Lady and the Tramp (2019) - Official Trailer #2

Men det är helt klart sevärd om man tycker om sådan här typ av film. Dock sänker jag från 4 till 3 på grund av slutscenerna. Första delen var underbar men sedan gick det bara utför.

Betyg 3 av 5

Profile

Marcus J. Ström
Marcus J. Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Advertisements
WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error

Enjoy this NEWS website? Please spread the word :)

Follow US on Instagram
RSS feed
mackansfilm@gmail.com
Follow US on Facebook
Follow US on Facebook
Subscribe on Mackans Film
Subscribe on Mackans Film