MV5BMTQ1OTU0ODcxMV5BMl5BanBnXkFtZTcwOTMxNTUwOA@@._V1._SY317_

Titel: Ted

År: 2012

Genre: Fantasy, Drama, Komedi

Längd: 106 min

Regissör: Seth MacFarlane

Skådespelare: Seth MacFarlane, Mark Wahlberg, Mila Kunis

Ted (2012) on IMDb7-2/10

Handlingen om filmen är simpel den här gången. Seth MacFarlane gör ett godkänt första försök till den vita duken. Han är även med och agerar som nallen Ted.Ted får John Bennett (Mark) i julklapp. En natt på 80- talet önskar John att nallen kan prata. Nästa morgonen överraskar Ted alla med sin glada ljusa röst.

LÄTTSMÄLT KOMEDI FÖR STUNDEN

Men saker och ting förändras.John växer upp, går skola medan Ted blir en kändis. John träffar Lori ( Mila Kunis) och de blir ett par. Men relationen mellan John och Lori funkar inte så länge Ted är med John.

READ ALSO:  The Shrink Next Door (2021)

Det är noterbart vem som regisserar. Det är jobbiga orelevanta inslag på annat än filmen vilket förstör filmens auktoritet. Det är en komedi med svordomar och upprepande under bältes humor som får en att tappa intresse.

Förutom det negativa så är det snyggt gjort , duktiga skådespelare som passar till respektive roll. Men för att få slut på det roliga är det någonting som händer lite mer än åttio minuter. Någonting som får tittaren att reagera.

Betyg 3 av 5
Betyg 3 av 5
If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support.
READ ALSO:  The Last of Us (2023-): Season 1 - Preview: Episode 9
Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: