Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Advertisements

Pirates of the Caribbean: I främmande farvatten (2011)

(Last Updated On: January 9, 2016)

MV5BMjE5MjkwODI3Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwNjcwMDk4NA@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_

Titel: Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

År: 2011

Genre: Äventyr, Action, Fantasy

Längd: 136 min

Regissör: Rob Marschall

Skådespelare:
Johnny Depp, Geoffrey Rush, Ian McShane
 Pirates of the Caribbean: I främmande farvatten (2011) on IMDb 6.6/10

 Kapten Jack Sparrows (Johnny Depp) vägar korsas av Angelica (Penélope Cruz), en kvinna från hans förflutna och han är inte säker på om det är kärlek eller om hon är en hänsynslös skurk som använder honom till att hitta den mytomspunna Ungdomens källa. När hon tvingar honom ombord på Drottning Annes Hämnd, skeppet som tillhör fruktansvärda Svartskägg (Ian McShane), finner Jack sig på ett oväntat äventyr i vilket han inte vet oäm han ska vara mer rädd för Svartskägg eller kvinnan från hans förflutna.

READ ALSO:  The Batman Finds The Riddler

NÄR INTE TRE FILMER RÄCKER TILL…

Johnny Depp, vars lön säkert inte har sjunkit något sedan här filmen, kommer att göra en femte film. I den här filmen, där han försöker upprätthålla humorn i den här svårt överkomliga trassliga äventyrsfilm.

Gore Verbinski, som har lämnat gänget, har blivit ersatt av en nykomling som faktiskt har sänkt standarden som den här filmserien hade då Verbinski satt i registolen. Rob Marshall, den nye regissören, känns vilsekommen på flera ställen i handlingen.

Fördjupningen av karaktärerna och bifigurerna faller platt med undantag av veteranerna från tidigare filmerna. En fördel med den här filmen är att det är nya karaktärer. Orlando Bloom är saknad men det är en lättnad att Keira Knightley är borta. Hennes skrikande röst har blivit en tröttsam vana från den tidigare trilogin.

READ ALSO:  Neil Patrick Harris Enters ‘The Matrix 4’

Men den här filmen funkar om du har tråkigt. Det är helt okej effekter som kan lätt bli långtråkiga. Eftersom producenterna har dragit ner på budgeten är all scener inte filmad i tredimensionell utan har valt att konvertera i efterarbete, vilket lämnar spår efter sig. Tyvärr är det här en början till en utpumpad filmserie som snart tappar fokus, men kommer säkert vara inkomstbringare med tanke på den dyra cast som tillkommer per film.

Betyg 2 av 5

Profile

Marcus J. Ström
Marcus J. Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Advertisements
WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error

Enjoy this NEWS website? Please spread the word :)

Follow US on Instagram
RSS feed
mackansfilm@gmail.com
Follow US on Facebook
Follow US on Facebook
Subscribe on Mackans Film
Subscribe on Mackans Film