The Amazing Spider-Man

Titel: The Amazing Spider-man

År:
2012

Genre: Fantasy, Action, Äventyr

Längd: 136 min

Regissör: Marc Webb

Skådespelare:
Andrew Garfield, Emma Stone, Martin Sheen


The Amazing Spider-Man (2012) on IMDb 7.2

Som de flesta tonåringar i hans ålder Peter Parker komma på vem han är och hur han blev den personen han är idag. I hans resa för att sätta ihop alla delar av hans förflutna upptäcker han en hemlighet som hans far har haft, en hemlighet som till slut formade hans öde som Spider-Man.

EN SÄMRE KOPIA

Det finns en viss skillnad mellan den här filmen och Sam Raimis filmatisering om samma handling. Förutom att det är en mobbad pojke som får spindelväv i ådrorna, så får man mer fördjupad blick till Peter Parkers förflutna.

READ ALSO:  Succession (2018-2023): Season 4 - Preview: Episode 10

Det är specialeffekter, snygg dräkt och överspelat. När man redan vet vad som händer är det svårt att se över en sådan här film. Ur en synvinkel är det svårt att inte tycka om den. Den mörka tonen i filmen följer den hela vägen till att en nära bekant blir en muterad jätteödla som har ett syfte att döda. Ödlan förstör staden och Peter får en relation med Gwen Stacy (Emma Stone) och skapar konflikter med hennes far, som är chefen inom poliskåren. Det är intriger, action som är involverad med romantik och dålig komik.

Dock känns det inte seriös även om skådespelarna försöker desperat göra sitt jobb, vilket syntes tydligt i somras när hysterin hade kommit även till Sverige.Uppföljarna kommer om några år, det återstår att se om det här räcker. Även Sam Raimis trilogi i början av milleniumet är snäppet vassare, mer positiv och ännu mer charmig.

READ ALSO:  Black Mirror: (2011-): Season 6 - Official Trailer

Andrew Garfield (Peter Parker) grät för första gången han testade dräkten.

Betyg 1 av5

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
Don`t copy text!
%d bloggers like this: