Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Advertisements

Latest news

Trailers

Column

Du gör mig galen! (2012)

(Last Updated On: January 9, 2016)

20130218-221437.jpg

Titel: Silver Linings Playbook

År: 2012

Genre: Drama,Romantik,Komedi

Längd: 122 min

Regissör: David O. Russell

Skådespelare:  Bradley CooperJennifer LawrenceRobert DeNiro

imdb_46x22 8.0 / 10

Du gör mig galen, har en fokusering på Pat som är mentalt sjuk är släppt från mentalsjukhuset finner sin fru tillsammans med en annan man i duschen.   Han lämnar sin fru, får en besökförbud och blir tvungen att flytta hem hos sina föräldrar.  Genom en god vän träffar han Tiffany som lyckas charma Pat.

GALENSKAP I ÖVERDRIV

Pat (Bradley Cooper) gör nog sin första starkaste roll och vi får se om han förtjänar en guldgubbe. Jag anser dock att han spelar över lite för mycket i det här romantiska dramat. Han har en stark kemi med Lawrence och de båda två spelar bra ihop.

READ ALSO:  Jack Ryan (2018-): Season 2 - Official Trailer

Robert DeNiro, som på senare år haft väldigt skamliga roller, har gjort ett starkt intryck vilket han inte gjort på länge. Även han har blivit nominerat till sin rollfigur, en sympatisk far till den psykiske sonen Pat.

Samtliga fyra tunga roller, som huvudrollerna och bi-rollerna och bästa film, bästa regissör och många andra, som har fått en Oscarsnominering, men vi får se vilka som blir det största vinnarna om några dagar då det ska avgöras.

Komedi, existerar inte i den här filmen, även om den klassificeras som det, stämmer det inte, det här är mer som ett romantisk drama med överdrivet frustration i vissa scener.

READ ALSO:  Mr. Robot (2015-2019): Season 4 - Official Trailer

Nej, nej, nej! Det här är inte en bra film. Förstår dock inte hur en sådan film ska få åtta oscarsnomineringar. Det är väl bara hoppas att de dem är nominerad i går till någon annan. Hela filmen känns spontan och faktiskt rejält förutsägbar, vilket du vet direkt när du läser filmens handling. Den svenska titeln har en helt missledande översättning som sätter en permanent prägel.  Silver Lining Playbook är en rejält överskattad film som har fått tyvärr alldeles för mycket charm och rosor för att de ska funka.

1 2 / 5

Profile

Marcus Ström
Marcus Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Advertisements
WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com