Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Advertisements

Hitchcock (2012)

(Last Updated On: January 9, 2016)

hitchcock

Titel: Hitchcock

År: 2012

Genre:  Drama, Biografi

Längd: 98 min

Regissör: Sascha Gervasi

Skådespelare: Anthony Hopkins, Helen Mirren, Scarlett Johansson

Hitchcock (2012) on IMDb 7.0/10


I centrum av den här filmen står kärlekshistorien mellan en av världens största regissörer Alfred Hitchcock och Alma Reville. Och man får följa med bakom kulisserna,  och följa hur Psycho blev en stor framgångsrik saga. 

LÄTTSMÄLT DRAMA

I rollerna finner vi Sir Anthony Hopkins (Hitchcock), känd från Hannibal-filmerna och  Helen Mirren (Alma Reville). Övriga roller som syns är Scarlett johansson (Janet Leigh) Jessica Biel (Vera Miles) och det är ingen som imponerar i sina tafatta rollpresentationer.

READ ALSO:  Nova Soon To Debut In MCU

Det är intriger, men dem är förutsägbar vilket får denna film, med högt värdiga skådespelare, att kännas platt. Redan under de fem första minuterna, när distributörerna syns och filmen börjar, vet man redan hur slutresultatet är. Det är synd med talanger som Sir Anthony Hopkins, Helen Mirren och Scarlett Johansson i rollistan. Det här handlar om en framgångsrik film men tyvärr är den här filmen inte lika framgångsrik. Fat Suit- dräkten som Hopkins bär, syns snabbt i öppningscenerna, även om man inte vet det, men en Oscarsnominering är tilldelad för bästa MakeUp.

Det känns inte så ambitiöst och tyvärr faller betyget på imitation av en sådan välkänd regissör. Hopkins håller uppe filmen men det är nära att han skall implodera när den närmar sig slutminuterna. Drama erbjuds och det får man. Det är mer prat, diskussioner än det som är mer intressant som intriger och fördjupning till Hitchcock’s stora projekt. I den här filmen är det sällan några hastiga rörelser och snabba sekvenser vilket får huvudrollsinnehavaren att kännas stel och tråkig. Det är bara en film som man ser rakt igenom.  Tyvärr är  den inte värt sina ynka 98 minuter.

READ ALSO:  Zoë Kravitz Is Officially Catwoman

Betyg 2 av 5

Profile

Marcus J. Ström
Marcus J. Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Advertisements
WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error

Enjoy this NEWS website? Please spread the word :)

Follow US on Instagram
RSS feed
mackansfilm@gmail.com
Follow US on Facebook
Follow US on Facebook
Subscribe on Mackans Film
Subscribe on Mackans Film