Hotel Transylvanien (2012)

Titel: Hotel Transylvania

År: 2012

Genre: Animerat |Familj |Komedi |

Längd: 91 min

Regissör: Genndy Tartakovsky

Skådespelare: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez

Prometheus (2012) on IMDb7.0/10

Greven Dracula bjuder till fest när hans dotter fyller 118 år. Alla monster till vänner  och deras familjer är inbjudna.  Undangömd från människans grymma verklighet är Dracula stora hotell en semesterplats. Men när en nyfiken och sprallig ung tonårspojke lyckas komma in i hotellet blir det dramatisk och Dracula måste undanhålla  människan från monstren.

CHARMIGA MONSTER TILL UNDSÄTTNING

Vi alla känner väl till Frankenstein, Mumier från Egyptien och greven han själv. Sony Pictures har skapat en unik vinkel på dessa monster med skämtsamma tvistar. Det känns lättsamt att bli underhållen under de nittioen minuterna som den håller på.

READ ALSO:  Renfield (2023) - Official Final Trailer

Hösten 2012 var animationstudiernas skräcktema. Det är synnerligt ett populärt tema. Den här animerade familjefilmen har mörka och ljusa stunder vilket känns naturligt parallellt i jämförelse till handlingen. Budskapet om fördomar och förutfattade meningar har en stor betydelse och att barnens rätt att säga emot föräldrars åsikter, spelar stor roll.

Jonathan (Andy Samberg) finner hotellet efter en ensam bergsklättring. Han är en spontan bergsklättare och Draculas dotter finner kärlek vid första ögonblicket. Många klicheer dyker upp med jämna mellanrum med nya influenser som förhöjer omdömet och det blir inte lika jobbigt att betrakta. Dracula (Adam Sandler) är rolig och passar som greven. Han har inte haft en godkänd meritlista på sista tiden men det här är en av hans starkaste roll på sistone.

READ ALSO:  Tetris (2023) - Official Featurette

Även om man vet vad som kommer hända med romantiken mellan Jonathan och Mavis är tydligt ända från början. Och som vanligt, med sådana här filmer, bjuds det på mycket sånger. Kanske lite väl för mycket.

Det är värt en och en halvtimme, som är regisserat av Genndy Tartakovsky, han förhöjer troligen tankar om monster med komedi och gör det till en härlig mystisk handling. Det finns intriger med lätt komedi och det återstår om uppföljaren håller lika hög kvalitet.

betyg 4 av 5

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support.
READ ALSO:  The Amazing Story Behind Netflix Docuseries 'Chimp Empire'
Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: