Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Advertisements

Röjar-Ralf (2012)

(Last Updated On: October 18, 2014)

MV5BNzMxNTExOTkyMF5BMl5BanBnXkFtZTcwMzEyNDc0OA@@._V1_SX214_

Titel: Wreck- It Ralph

År: 2012

Genre: Animerat, Komedi, Äventyr

Längd: 108 min

Regissör: Rich Moore

Skådespelare: John C. Reilly, Jack McBrayer, Jane Lynch

Röjar-Ralf (2012) on IMDb 8.0/10

//

Röjar-Ralf (John C. Reilly) är en enorm skurk i TV-spelet “Fixar-Felix Jr.” där man ska hjälpa spelets hjälte (Jack McBrayer) att fixa en byggnad som Ralf förstör. I 30 år har Ralf bara gjort samma sak om och om igen och har börjat tröttna på att vara skurken. För att bevisa att han kan bli en snäll kille och inte bara en skurk, rymmer Ralf från spelet via nätsladden och hamnar i det nya moderna spelet “Hero’s Duty”, ett spel med laservapen, där han hjälper spelets hjälte, sergeant Calhoun (Jane Lynch), att slåss mot “Cy-Bugs”.

READ ALSO:  Klaus (2019) - Official Trailer

SNYGGT OCH STILIGT MED TAFATT HANDLING

Senare hamnar Ralf i “Sugar Rush”, ett racing-spel där bilarna är gjorda av kola, kakor och annat godis. Där träffar Ralf på Vanilja von Sockertopp (Sarah Silverman) som har insett att hennes spel står inför ett stort hot som kan påverka hela spelhallen, och att Ralf oavsiktligt är den som påbörjade det.

Disney gjorde inte så stor kassasuccé med filmen Modig om prinsessan, så vi får se om alla spelnördarna känner igen alla referenser filmen bjuder på. Tyvärr verkar producenterna tagit kvantitet som primär plan istället för kvalité. Det sabbar stämmningen. Det må vara snyggt och stiligt med tredimensionella effekter och data animerade figurer men vad hjälper det när själva handlingen inte håller hela vägen ut?

READ ALSO:  El Camino: A Breaking Bad Movie (2019)

John C. Reilly och Sarah Silverman fyller dock inte upp sin funktion i respektive karaktär. De har inte gjort jobbet fullständigt och därefter blir det blandade reflektioner. Men även om man vill lära känna karaktärerna så bjuder man bara på historien på ytan och ingen fördjupning ges.Men som vanligt bjuder Jane Lynch lyfter sin roll till sin fördel.

Det är blandade omdömen om filmen. Jag vill tycka om den för den tar upp av min hobby som genre: Spel. Men tyvärr, även om det är fullt av igenkännliga spelfigurer, så bjuder Disney på en medioker animerad äventyrsfilm om en skurk som försöker vara snäll.

READ ALSO:  The Report (2019) – Official Trailer #2

Betyg 3 av 5

Profile

Marcus Ström
Marcus Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Advertisements
WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error

Enjoy this NEWS website? Please spread the word :)

Follow US on Instagram
RSS feed
mackansfilm@gmail.com
Follow US on Facebook
Follow US on Facebook
Subscribe on Mackans Film
Subscribe on Mackans Film