Advertisements

Christopher Nolan producerar kanske Justice League

I think you will spend 39 seconds reading this post

(Last Updated On: January 9, 2016)

Warner Bros. vill att Christian Bale ta på sig rollen igen när det gäller om Justice League. Produktionsbolaget Warner Bros. hoppas, enligt ryktesvägen, att Christopher Nolan producerar och Zack Snyder regisserar DC Comics motsats till Marvel’s Avenger: Justice League. Om filmen blir en succe’ till sommaren blir det grönt ljus för Justice League och vi får återse Christian Bale som Batman, även om Nolan ville ha sin trilogi för sig själv.

Vi får se om det här blir verklighet, då nya Superman-filmen Man of Steel har svensk premiär 26 Juni 2013.

Vad tror du? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan!

Källa

Relaterat:

Man of Steel

Justice League

Christopher Nolan

Zack Snyder

Christian Bale

Check out our latest podcast! Weekly Film News is a weekly podcast released every Monday so that YOU can stay updated a recap of the latest news. If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.
Advertisements