Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Advertisements

Latest news

Trailers

Column

Är Jonathan Rhys Meyers den nästa Jediriddaren?

(Last Updated On: May 21, 2013)

Jonathan-Rhys-Meyers-Star-Wars-Episode-7

Medan J.J. Abrams fortsätter att hävda att Lucasfilm chef Kathleen Kennedy och han fortfarande försöker få ut berättelsen om Star Wars: Episod 7, där redan finns en färdig script utkast med manusförfattaren Michael Arndt (Toy Story 3), tyder på att hans undvikande svar på ämnet Star Wars kan vara ett försök att avleda uppmärksamheten med fokus på nuet: att fokusra Star Trek: Into Darkness.

När Star Trek uppföljaren närmar sig slutet av sin teatraliska period, blir det allt mer Star Wars, hela tiden, tills rymdsagan återvänder till biograferna 2015. Och vid denna viktiga dag leder det oss till det första nya tecknet som påstår att Jonathan Rhys Meyers är i samtal till stjärnan i den namnlösa Episode VII.

READ ALSO:  Another Prequel Of Game Of Thrones In the Works; Covers Fire & Blood

J.J. Abrams fans hittar Jonathan Rhys Meyers bekant för sin biroll i Mission: Impossible III, men han är mer känd för sin ledande roll i The Tudors, som tjänat flera utmärkelser och fyra säsonger på Showtime. Hans motspelare i Tudors, Henry Cavill, har lanserat en filmkarriär på eget håll, vilket var Immortals förra året och Man of Steel som kommer nästa månad.

images (2)

Förutsatt Star Wars är fortfarande på väg att återvända till biograferna 2015, kommer Disney att bekräfta inspelningarna tar vid i början av 2014. Skotskfödde Ewan McGregor fick rollen som den ikoniska Obi-Wan Kenobi för Star Wars prequel-trilogin i juni 1997.

Den stora frågan är vilken roll Meyers med hans potentiell som han skulle kunna spela. Är han en ledare, eller en nyckelstödjande karaktär bakom en kvinnlig huvudroll? Skulle denna karaktär vara en Jedi? En skurk? Inga nya eller återkommande aktörer har officiellt meddelat om nästa kapitel i Star Wars, men vi kan räkna med Mark Hamill, Carrie Fisher och Harrison Ford återvänder.

READ ALSO:  Upcoming Netflix Horror 'Things Heard & Seen' May Star Amanda Seyfried

Star Wars Episode VII förväntas släppas sommaren 2015

Profile

Marcus Ström
Marcus Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Advertisements
WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com