Jonathan-Rhys-Meyers-Star-Wars-Episode-7

Medan J.J. Abrams fortsätter att hävda att Lucasfilm chef Kathleen Kennedy och han fortfarande försöker få ut berättelsen om Star Wars: Episod 7, där redan finns en färdig script utkast med manusförfattaren Michael Arndt (Toy Story 3), tyder på att hans undvikande svar på ämnet Star Wars kan vara ett försök att avleda uppmärksamheten med fokus på nuet: att fokusra Star Trek: Into Darkness.

När Star Trek uppföljaren närmar sig slutet av sin teatraliska period, blir det allt mer Star Wars, hela tiden, tills rymdsagan återvänder till biograferna 2015. Och vid denna viktiga dag leder det oss till det första nya tecknet som påstår att Jonathan Rhys Meyers är i samtal till stjärnan i den namnlösa Episode VII.

J.J. Abrams fans hittar Jonathan Rhys Meyers bekant för sin biroll i Mission: Impossible III, men han är mer känd för sin ledande roll i The Tudors, som tjänat flera utmärkelser och fyra säsonger på Showtime. Hans motspelare i Tudors, Henry Cavill, har lanserat en filmkarriär på eget håll, vilket var Immortals förra året och Man of Steel som kommer nästa månad.

images (2)

Förutsatt Star Wars är fortfarande på väg att återvända till biograferna 2015, kommer Disney att bekräfta inspelningarna tar vid i början av 2014. Skotskfödde Ewan McGregor fick rollen som den ikoniska Obi-Wan Kenobi för Star Wars prequel-trilogin i juni 1997.

Den stora frågan är vilken roll Meyers med hans potentiell som han skulle kunna spela. Är han en ledare, eller en nyckelstödjande karaktär bakom en kvinnlig huvudroll? Skulle denna karaktär vara en Jedi? En skurk? Inga nya eller återkommande aktörer har officiellt meddelat om nästa kapitel i Star Wars, men vi kan räkna med Mark Hamill, Carrie Fisher och Harrison Ford återvänder.

Star Wars Episode VII förväntas släppas sommaren 2015

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
Don`t copy text!
%d bloggers like this: