Christopher Nolan diskuterar nästa Bond

(Last Updated On: January 9, 2016)

christopher-nolan-in-talks-for-bond-24-134971-a-1368781994-470-75Med tanke på hans ställning som världens främsta chef för storfilmer på bio, är det kanske oundvikligt att Christopher Nolan skulle bli kopplad till den lediga regissörens stol inför Bond 24, och visst, det är precis vad som har hänt.

The Daily Mails Baz Bamigboye rapporterar att Nolan är i tidiga samtal med Bondproducenterna Barbara Broccoli och Michael G. Wilson, i syfte att ersätta Sam Mendes, som regissör till en ny Bond nummer 24

– Vår omedelbar reaktion på detta skulle vara att med Nolan inleder pre-produktion på hans kommande science fiction-film Interstellar, sannolikheten för honom att hoppa rakt in i en annan enormt tidskrävande egendom verkar smal.

Det kan vara så att de är helt enkelt intresserade av att få hans reaktion på var Bond-filmerna så att de kan gå vidare. Men Nolan har tidigare förklarat sig att vara ett fan av serien.

Vi skulle verkligen älska att se Nolan ta om rösträtten vid någon tidpunkt i framtiden, så om Bond 24 visar sig vara en episod för tidigt, förhoppningsvis Broccoli och Wilson kommer att kunna väcka hans intresse längre ned på spåret …

Källa

James Bond nummer 24 planeras komma 2016

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 

Profile

Marcus J. Ström
Marcus J. Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
%d bloggers like this: