Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Advertisements

Latest news

Trailers

Column

Ethan Hunt återvänder i Mission: Impossible 5

(Last Updated On: January 9, 2016)

mission-impossible-5

Tom Cruise är inställd genomlida nya dödsföraktande stunts efter officiellt undertecknande på att återvända som Ethan Hunt i Mission: Impossible 5.

Deadline rapporterar att Cruise har undertecknat ett avtal för att Star och producerar i nästa delbetalning av Hi-oktanig franchisen, med en regissör som skall tillkännages i sinom tid.

Word är att Cruise Jack Reacher kollaboratör Christopher McQuarrie är i Paramounts hårkorset till rodret den femte filmen, men inget officiellt uttalande har gjorts ännu.

Den sista filmen bländade publiken med några av seriens mest svindlande stunts hittills, och Cruise och co. kommer att behöva gå några att toppa Burj Khalifa sekvensen för ett  rent skådespel.

READ ALSO:  Harry Potter Sequel In Development; Original Cast To Return

Ändå är vi säkra på att gamla våghalsiga kommer att njuta själv försöka. Och med den sista filmen drar in nästan $ 700 m över hela världen, det finns gott om incitament för honom att få det rätt …

Källa

Advertisements
WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com