Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Latest news

Trailers

Column

Exklusive Gravity Poster

Advertisements

Last Updated

exclusive-gravity-poster-134340-a-1368033781-470-75

Gravity är utan tvekan en av 2013 mest hett efterlängtade filmer.

Och medan den första trailern är fortfarande ett par dagar bort, har vi fått en exklusiv affisch att fundera. Även lite är ännu känt om Alfonso Cuarón s buzzworthy sci-fi thriller, vet vi att det är stjärnor Sandra Bullock och George Clooney som medicinsk ingenjör Dr Ryan Stone och veteran astronaut Matt Kowalsky. 

Kowalsky är ansvarig för sin sista resa före pensioneringen när en till synes rutinmässig rymdpromenad drabbas av katastrof – skytteln förstörs, lämnar Stone och Kowalsky helt ensam-bundna till något annat än varandra och blir utelämnad ut i mörkret.

READ ALSO:  X-MEN And Fantastic Four Might Not Join MCU Until 2021

Den öronbedövande tystnad talar om för dem att de har förlorat någon koppling till jorden … och någon chans till räddning. När rädslan blir till panik, äter varje klunk av luft bort på vad lite syre kvar. 

exclusive-gravity-poster-134340-a-1368033806-470-75

Gravity når biograferna från3 Oktober  2013 i 3D och 2D och IMAX®.

Källa

Play All Replay Playlist Replay Track Shuffle Playlist Hide picture