Exklusive Gravity Poster

(Last Updated On: May 8, 2013)

exclusive-gravity-poster-134340-a-1368033781-470-75

Gravity är utan tvekan en av 2013 mest hett efterlängtade filmer.

Och medan den första trailern är fortfarande ett par dagar bort, har vi fått en exklusiv affisch att fundera. Även lite är ännu känt om Alfonso Cuarón s buzzworthy sci-fi thriller, vet vi att det är stjärnor Sandra Bullock och George Clooney som medicinsk ingenjör Dr Ryan Stone och veteran astronaut Matt Kowalsky. 

Kowalsky är ansvarig för sin sista resa före pensioneringen när en till synes rutinmässig rymdpromenad drabbas av katastrof – skytteln förstörs, lämnar Stone och Kowalsky helt ensam-bundna till något annat än varandra och blir utelämnad ut i mörkret.

Den öronbedövande tystnad talar om för dem att de har förlorat någon koppling till jorden … och någon chans till räddning. När rädslan blir till panik, äter varje klunk av luft bort på vad lite syre kvar. 

exclusive-gravity-poster-134340-a-1368033806-470-75

Gravity når biograferna från3 Oktober  2013 i 3D och 2D och IMAX®.

Källa

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 

Profile

Marcus J. Ström
Marcus J. Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: