Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Advertisements

Gangster Squad (2013)

(Last Updated On: January 9, 2016)

MV5BMTcwMjAyMTUzMl5BMl5BanBnXkFtZTcwODgxNzk1OA@@._V1_SY317_CR0,0,214,317_

Titel: Gangster Squad

År: 2012

Genre: Action, Kriminalare, Drama

Längd: 113 min

Regissör: Ruben Fleischer

Skådespelare: Sean Penn, Ryan Gosling, Emma Stone

imdb_46x226.8 /10

En historia som utspelas i ett korrupt Los Angeles under 40- och 50-talet där polisen bekämpar östkustmaffian.

 HÄRLIG GANGSTER RULLE

Ryan Gosling gör sällskap med Sean Penn och Nick Nolte i den här actionfyllda filmen om gangstrarna i USA på 1940-talet. Emma Stone’s karaktär Grace utgör den kvinnliga huvudrollen och leker med männens hjärta. Mickey Cohan (Sean Penn) spelar maffiabossen som polisen försöker eliminera från jorden.

Poliskåren ska ta tag i Mickey Cohan’s verksamhet och tillsammans skapas en grupp som kallas för “Gangster Squad”. De jagar Cohan’s män och det är flertal som kommer närmare honom och till slut når de maffiabossen.

READ ALSO:  Barney Gets A New Live-Action Movie

Det börjar explosivt och man ser karaktärerna agera, och sedan hör man en mörk röst i bakgrund som försöker ge bilden en visuell bakgrundshistoria. Det är en lättsam gangsterfilm med snyggt foto och etablerade skådespelare samt häftiga effekter och stiliga biljakter. 

Det är en god och en ond sida. Det är väldigt uppdelat på så sätt att det känns mer stereotypiskt och tråkig. Det är bara en vändning. Filmen innehåller mycket innehåler våld som på något sätt blir enformigt.

Karaktärerna är ytliga, det är ingen fördjupning och därav den låga marknadsföringen kring filmen. Det här är verkligen ingen man behöver gå på bio för att se eller införskaffa på DVD.  Handlingen blir tråkig i längden även om den är nära två timmar lång. Dialogen kunde vara bättre än vad den var. De påstådda stjärnorna får betalt men de blir ingenting utöver det vanliga.

READ ALSO:  The Addams Family (1991)

Det blir för mycket action och mord. Det finns inga fördjupningar på karaktärerna eller deras relationer med varandra och på ett sätt känns det som en låg budget film utan en större vinst även om det är stora namn som är delaktig i det här projektet.

Men allting är inte dåligt, drygt efter halva filmen och sista trettio minuterna börjar det hända saker och sista fighten med Mickey Cohen sänker betyget och allting blir tråkigt igen. Hade producenterna och regissören fokuserat på karaktärerna istället för handlingen hade hela filmen gett en annan dynamik.

Den här filmen blir ingen större förlust för dig om du inte ser den.

Betyg 3 av 5

Profile

Marcus J. Ström
Marcus J. Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Advertisements
WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error

Enjoy this NEWS website? Please spread the word :)

Follow US on Instagram
RSS feed
mackansfilm@gmail.com
Follow US on Facebook
Follow US on Facebook
Subscribe on Mackans Film
Subscribe on Mackans Film