Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Advertisements

In Time (2011)

(Last Updated On: January 9, 2016)

MV5BMjA3NzI1ODc1MV5BMl5BanBnXkFtZTcwMzI5NjQwNg@@._V1_SY317_CR6,0,214,317_

Titel: In Time

År: 2011

Genre: Sci-Fi, Thriller

Längd: 109 min

Regissör:  Andrew Niccol

Skådespelare:  Cillian Murphy, Justin Timberlake, Amanda Seyfried

imdb_46x22 6.6/10

I en inte alls för avlägsen framtid har forskningen kommit så pass långt att man har kunnat stänga av genernas åldrade. Tiden är nu valutan i världen och den rike kan leva för alltid medan de fattiga får byta in vad de äger för att förlänga sin odödlighet. En ung fattig kille får tag på en förmögenhet av tid men är inte snabb nog att hjälpa sin äldre döende mor. Han blir då jagad av den korrupta polisstyrkan, känd som ‘Time Keepers’.

         BONNIE & CLYDE MED TIDSPRESS

Då Amanda Seyfried är med i en film vill man bara glömma den, men när större och duktigare skådespelare är med går det inte att ta miste om en sån här film. Här är det pengar som styr deras liv. Tiden är pengar och man dör vid tjugofem års ålder. Det finns ett korrupt system där man har en klocka på den ena armen som är ens liv. Men plötsligt får Will Salas (Justin Timberlake) mycket tid från en som heter Henrik Hamilton och därefter är han misstänkt för att vara hans död.

READ ALSO:  Betty Ross Expected To Return In She-Hulk

Han blir då en jagad man, kommer till fest och spelar poker och vinner tid. Han gör en scen när Raymond Leo (Cillian Murphy) dyker upp hos miljardären Wies. Will Rymmer med Sylvia och det blir en timme och fyrtio minuter med mycket löpande och mord. De rånar folk och banker, flyttar tid mellan varandra och det blir dramatiskt ibland

Var dem verkligen tvungen att göra en sådan här film? Det finn verkligen ingen grund historia. Det funkar verkligen inte. Även om det är en snygg filmad historia om en nära framtid så funkar den inte i längden. De dryga en och fyrtio minuter, de 109 minuterna känns väldigt långsamma emellanåt.

READ ALSO:  Netflix Develops ”Bone” To Animated Series

Man kan den här historien och de etalblerade, duktiga skådespelarna verkar då inte bygga upp filmens katastrofala fasad. Cillian Murphy jagar dem med rollen som Tidsväktare. Det blir till slut som en dålig  komedi som inte alls funkar.

Timberlake var bra i Social Network men tyvärr var han inte tillräckligt bra för att lyfta upp hela den här filmen med sin huvudroll.  Effekterna och miljön känns oengagerad och det blir bara tråkigt till slut.

       ”Don’t Waste your Time”

                Betyg 1 av 5

 

Profile

Marcus J. Ström
Marcus J. Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Advertisements
WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error

Enjoy this NEWS website? Please spread the word :)

Follow US on Instagram
RSS feed
mackansfilm@gmail.com
Follow US on Facebook
Follow US on Facebook
Subscribe on Mackans Film
Subscribe on Mackans Film