Baksmällan del II (2011)

Baksmällan del 2

Titel: The Hangover part II

År: 2011

Genre: Komedi

Längd: 102 min

Regissör: Todd Phillips

Skådespelare: Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Justin Bartha

imdb_46x22 6.5/10

Just som vi nyktrat till är Phil, Stu, Alan och Doug tillbaka. Denna gång är det Stu som är i giftastagen och bröllopet går av stapeln i allas vårt Thailand. Stu tar inga risker utan satsar istället på en svensexa på en trygg, nedtonad bröllopsbrunch. Men han borde veta vid det här laget att ingenting någonsin går som planerat och om Vegas var galet finns det bara en sak att vara säker på; Bangkok är värre…

ÄR BANGKOK VÄRRE ÄN LAS VEGAS?

READ ALSO:  The Last of Us (2023) - Featurette: Episode 3

2011, kom den här, och det utspelar sig i Thailand. Det är i princip samma sak, på ett ungefär.  men den här gången är det itne Doug som är kidnappad eller borttappad. Nu har turen kommit till Stu’s flickväns bror Teddy (Mason Lee).

“Wolfpack” vaknar upp i en  lägenhet någonstans i Bangkok. Alan har fått huvudet rakat och Stu har fått en tatuering runt ena ögat. Dem har en apa med sig och Leslie Chow dyker upp.

Alan, Stu och Phil går ut i Bangkok och letar Teddy i den täta huvudstaden i Thailand. De finner en munk som har tystnadsplikt, apan är en slags langare och det som förkom i första filmen är mer överdriven och mer spontant.

READ ALSO:  The Last of Us (2023-) - Preview: Episode 5

Det finns inte så mycket som avskiljer i handingen från första filmen förutom att det är ett bröllop i fokus och det är ett Bangkok filmen utspelar sig i. Det är lite mer brutailiet som finns och den har agenda bakom. Den här filmen har en mer mörk ton än föregångaren och har på sina ställen en bättre charm som uppföljare än tidigare film.

Sevärd? Ja!

Bangkok, enligt den här filmen är tydligen värre än Las vegas!

3

 

Don`t copy text!
%d bloggers like this: