Baksmällan del 3

Titel: The Hangover Part III

År: 2013

Genre: Komedi

Längd: 100 min

Regissör: Todd Phillips

Skådespelare: Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms

imdb_46x22 6.1/10

Den här gången finns det inget bröllop och ingen svensexa. Så vad kan gå fel? Det mesta visar det sig när allas vårt ”Wolfpack” är i farten.

INTE DEN MEST EPISKA FINALEN

Inte den mest episka finalen som de har påstått i sin marknadsföring inför den här tredje filmen i “Baksmällan” trilogin.

Filmen börjar med en rymning, startad av Leslie Chow i ett fängelse i Bangkok. Nästa sekvens är när Alan har köpt en giraff, men smart som han är upptäcker han inte längden och dödar den när han kör den efter vägen. Han pappa dör mest pågrund av Alans provoccerande sätt till sina föräldrar.

READ ALSO:  Succession (2018-2023): Season 4 - Featurette: Episode 10

Vänner och familjen samlas för att pratas vid med Alan för att göra en intervention. Men Alan gör det bara om hans vänner, Doug, Stu, Phil är med på den här resan som ligger en bit bort. Hans vänner går med på den här resan som ska förbättra honom och förändra hans beteende. Det funkar och de är iväg. Vännerna är glad för hans skull men när en lastbil börjar köra i fatt dem börjar det hända saker och Alan vill plötsligt inte ändra sig och vill hem.

Ut kommer maskerade män och en storvuxen man med glasögon som heter Marshall ( John Goodman) som försöker får tag i Chow. Han har på ett sätt fått reda på att det är Alan som har kontakt. Marshall vill få tag i Chow som har tagit hans guld och om inte vännerna gör det dör Doug (Justin Bartha). Dem har en tidsbegränsning och måste nu hitta Chow och guldet för att rädda Doug.

READ ALSO:  What's On Netflix In June 2023

Det syns på lång väg att Todd Philips vill sammanfoga alla filmer i trilogin. Det är tillbakablickar och det nämns från föregående filmer och det är återkommande karaktärer.

Det finns mycket komedi, men det är sådant som man har redan sett. Det finns ingen större grund till handlingen. Tyvärr finns det bara en väg i filmen och det blir tydligt tidigt hur det kommer att sluta.

Todd Philips har tagit fram några tvistande sekvenser som bryter det uppenbara mönstret. Bradley Cooper och Zack Galifianakis gör de bästa insatserna. Ed Helms och Justin Bartha har framhävande roller även om det syns i bakgrunden. Melissa McCarthy som Cassie fungerar faktiskt bra i filmen och passar bra ihop med Alan (Zach).

READ ALSO:  Black Mirror: (2011-): Season 6 - Official Trailer

Genomgående är det en bra film och det episka existerar inte i närheten av den här. Det är en relativ bra avslutning men på många plan känns den oavslutad.

20130612-181253.jpg

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
Don`t copy text!
%d bloggers like this: