Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Advertisements

Latest news

Trailers

Column

Indiana Jones och De fördömdas Tempel (1984)

Last Updated

20130602-155852.jpg

Titel: Indiana Jones and the Temple of Doom

År: 1984

Genre: Äventyr, Action,

Längd: 118 min

Regissör: Steven Spielberg

Skådespelare: Harrison Ford, Kate Capshaw, Jonathan Ke Quan

Avatar (2009) on IMDb7.8/10

Indiana Jones kommer till Indien och blir ombedd att hitta en magisk sten av en desperat by. Indiana hjälper dem och kommer till ett gammalt palats som erhåller en hemlig sekt.

EN OINSPIRERADE MELLANAKT

Då var det dags igen. Den här gången börjar det i Kina som via en misslyckad flygplansresa hamnar dem Indien. Där ber en av byns ledare Jones att hitta magiska stenar. Willie Scott och Shorty Round är de nya karaktärerna som introduceras i den här uppföljaren.

READ ALSO:  Avengers: Endgame (2019) - Official Trailer

De kommer till palats där de blir erbjuden mat och husrum med vissa bieffekter som inte uppskattas. Willie och Jones slits mellan varandra under filmens gång men ibland gnistrar det mellan dem av kärlek. Men sedan hittar dem en grotta där den mäktige Kali styr sektens gång.

Skådespelet känns påtvingat och svagt. Men det som har förbättrats sedan föregångaren är att specialeffekterna har blivit mycket bättre delvis.

Den här filmen utspelar sig kronologiskt sett före Jakten på den försvunna skatten. Det finns många sekvenser i den här filmen som på ett sätt påminnrt Scooby-Doo 2: Monstren är lösa, vilket inte känns trovärdigt och då blir det lite ointressant

READ ALSO:  Marvel's The Punisher Season 2 - First Teaser

Den kunde ha varit så mycket bättre om de inte gjorde det så invecklat.

3

 

Profile

Marcus Ström
Marcus Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Advertisements
%d bloggers like this:
Play All Replay Playlist Replay Track Shuffle Playlist Hide picture