Madagaskar (2005)

(Last Updated On: January 9, 2016)

madagaskar 2005

Titel: Madagskar

År: 2005

Genre: Komedi, Animerat, Komedi, Familj, Äventyr

Längd: 86 min

Regissör: Eric Darnell, Tom McGrath

Skådespelare: Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer

imdb_46x22 6.8/10

Lejonet Alex, zebran Marty, giraffen Melman och flodhästen Gloria har levt sina liv i största bekvämlighet med mat på regelbundna tider och beundrande zoobesökare som avgudar dem.

EN AV DREAMWORKS BÄSTA

Marty är nyfiken på välden utanför och med hjälp av ett gäng helsköna pingviner rymmer han för att gå på upptäcktsfärd. Alex, Melman och Gloria tar upp jakten på honom, men innan de vet ordet av har de blivit tillfångatagna och satta på en båt till Afrika.

Dreamworks brukar ha konstig stil på sina animerade karaktärer, dem är lite annorlunda och det är den här filmen också. Men på ett positivt sätt. Den håller tillräckligt hög klass vad gäller handlingen, rösterna och animeringen.

Disney har hållit första platsen för animerade filmer säker men nu, på senare år har det dykt upp fler och fler animationsstudios som verkar kan utmana veteranerna.

Jag tyckte om den här när jag såg den från första början. Den är modernt på många sätt med en viss realism. Den håller det som lovas i trailerna och förblir en av de bästa från DreamWorks.

Många erfarna skådisar som Ben Stiller, David Schwimmer och Chris Rock för liv i dessa karaktärer som har lev tillräckligt länge på Zoo och vill rymma därifrån.

Pingivnerna i filmen som gör zebran Marty sällskap är väldigt underhållande på sitt sätt. Karaktärerna kanske inte är de snyggaste men det är inte lika relevant när det är filmens handling som man tittar efter.

New York, världens mest inspelade plats inom film, utspelar sig från djuren på Zoo’s ögon. Den är från 2005 och är snart tio år gammal men det är värt om man vill bli underhållen av DreamWorks bästa animerade film.

4

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
Liked it? Take a second to support Marcus J. Ström on Patreon!
Was this article helpful?
YesNo
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: