20130613-005612.jpg

Titel: The Call
År: 2013
Genre: Thriller
Längd: 94min
Regissör: Brad Anderson
Skådespelare: Halle Berry,Michael Eklund, Evie Thompson

imdb_46x22 6.6/10

 Jordan Turner är en erfaren larmoperatör, men när hon gör ett fel i ett fall där en ung kvinna är kidnappad och som senare hittas mördad, känner hon sig skakad och osäker på om hon vill fortsätta sitt jobb. Kort efter kidnappas ännu en ung kvinna, Casey Welson, och Jordan blir inkallad för att försöka rädda henne samt hjälpa till att gripa förövaren och ställa honom inför rätta.

LÅNGTRÅKIG OCH PATETISK

Stark fokus på dragplåstret Halle Berry i den här filmen. Berry spelar Jordan Turner som är larmoperatör i Los Angeles. Hon är erfaren men när en tjej vid namn Leah Thompson ringer nödsamtal förändras vardagen för Jordan.

READ ALSO:  The Machine (2023) - Official Trailer

Hon kämpar men när hon ser på teven att Leah är mördad. Det dröjer inte länge förrän nästa samtal kommer och det kommer från en som heter Carey. Carey blir kidnappad och man får följa med Jordan på motorvägen och se hur hon hjälper tjejen som är i nöd.

Det är en enformig film och där man ser en närbilder på Halley i över en timme. Två hinner dö av seriemördaren och det blir jakt från Jordans sida när det är ungefär 30 minuter kvar.

Det optimala valet är att inte välja en film där Halley Berry är inblandad. I alla fall där hon har huvudrollen. Det blir oengagerat och tråkigt i längden. Ibland är kameran så nära Halley så det känns som om kameran ska åka in i henne.

READ ALSO:  Squid Game (2021-): Season 1 - Featurette

Slutet är förutsägbart, patetisk och tråkigt så man vill gråta. Jordan gör saker som blir i slutändan en amatördetektiv mässing insats och det funkar inte alls i den här filmen.

Lyssna inte på Halley Berry , hon kommer inte att underhålla dig!

20130613-013958.jpg

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: