Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Advertisements

Flightplan (2005)

(Last Updated On: January 9, 2016)

20130707-220302.jpg

Titel: Flight

År: 2005

Genre: Drama, Mystery, Thriller

Längd: 98 min

Regissör: Robert Schwentke

Skådespelare: Jodie Foster, Sean Bean, Peter Sarsgaard

imdb_46x22 6,1/10

 

Kyle Pratt och hennes dotter Julia ska flyga hem från Berlin, och Kyle stoppar om sin dotter inför den långa flygresan. Men när Kyle vaknar under flygresan är Julia spårlöst försvunnen. Och ingen vill erkänna att hon någonsin varit med på planet …

MEDIOKER FILM SOM VI REDAN SETT

Jodie Foster spelar Kyle Pratt, en kvinna som nyligen blivit änka och som tillsammans med sin sex år gamla dotter ska resa till New York för att ta ett sista farväl av maken. 10 000 meter över marken på flyget mellan Berlin och New York ställs Kyle inför varje mors värsta mardröm då hennes dotter Sarah försvinner spårlöst. Hårt nedbruten av den sorg hon bär på försöker hon förtvivlat att hitta sin dotter men varken medpassagerare eller flygvärdinnorna kan ens minnas att hon haft med sig ett barn ombord.

Enormigt, talanglös och tråkig i en långformig film på nittio minuter.  Jodie Foster har gjort någon bra roll. Exempelvis När Lammen tystnar är väl den enda som hon har sitt namn värd för. Den här filmen är hon inte ens värd. Upprepning på upprepning. Hon har visserligen talang att springa runt i flygplanet och  skrika åt flygplanets personal som försöker psyka henne att hennes dotter inte är med.

READ ALSO:  Bard of Blood (2019 -) – Featurette

Jodie Foster gör en värdig insats, men hon lyfter inte upp den här filmen ett dugg. Det är verkligen naivt och tro att Jodie Foster kan underhålla dig i en film där hennes dotter blir plötsligt borttappad. Alla vet ju vad som händer, eller hur? Hon får ungen tillbaka och den skyldige blir ihjälsprängd.

Det här är en film man snabbt försöker glömma, men när den är så pass dålig i överlag är det svårt att glömma bort en katastrofal film som den här. Jag sitter och inväntar att det ska bli över, att eftertexterna ska komma rullande. Och det gör dem med ett förutsägbart slut.

READ ALSO:  Albert Hughes Hired As Director In “North Hollywood” Movie

Medioker och avskyvärt manus är något vi redan har sett och vi har även sett en film som utspelar sig på ett flygplan. Det räcker! Slösa inte din tid eller pengar på sådant här, hyr eller köp en annan film, för den här är inte värd pengar.

20130613-013958.jpg

Profile

Marcus Ström
Marcus Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Advertisements
WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error

Enjoy this NEWS website? Please spread the word :)

Follow US on Instagram
RSS feed
mackansfilm@gmail.com
Follow US on Facebook
Follow US on Facebook
Subscribe on Mackans Film
Subscribe on Mackans Film