MV5BMTY3MTI5NjQ4Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwOTU1OTU0OQ@@._V1_SY317_CR0,0,214,317_

Titel: Pacific Rim

År: 2013

Genre: Action |Adventure | Sci-fi |

Längd: 131 min

Regissör: Guillermo del Toro

Skådespelare: Charlie Hunnam, Idris Elba, Charlie Day

imdb_46x226,9/10

As a war between humankind and monstrous sea creatures wages on, a former pilot and a trainee are paired up to drive a seemingly obsolete special weapon in a desperate effort to save the world from the apocalypse.

VACKERT MEN INTE TROVÄRDIGT

Robotar den här gången, som ska rädda världen från en katastrof från havsmonster. Visst, någonstans i handlingen känns det lockande men det finns ingen känsla som övertygar att det fungerar på det här sättet.

Två piloter styr de jättelika robotar men när ena brodern till en av dem omkommer har Raleigh Becket det svårt och sörjer sin bror. Men några år senare kommer han tillbaka, och den här gången har han en ung tjej som han ska bli hans pilotkollega vid jordens undergång.

READ ALSO:  Waco: American Apocalypse (2023)

Det är svårt att säga om det är i USA eller i Japan då det här ska vara en katastrof som drabbar hela världen. Men det utspelar sig definitivt i framtiden. Skådespelarna gör inte större magnifika insatser. Då det är mycket komedi och skämtsamma dialoger är det svårt att ta filmen på allvar då världen är på väg att gå under.

Ingen av skådisarna är välkänd utan känns förd bakom ljuset, även om det inte borde spela roll. Jag hade velat att det fanns tyngre namn på namnlistan, för då visste man att det var en självklar film, men det är relativt okända namn vilket gör att det svårt att tro på handlingen.

READ ALSO:  Friedman Set To Scribe Marvel’s Fantastic Four

Manuset känns blekt, plottrigt och förutsägbart. Det finns inte mycket som är trovärdigt förutom att det är väldigt snyggt gjort. Det är en viss kronologisk ordning genom filmen, men ett flertal oönskade flashbacks som förstör handlingen. Effekterna är bättre än handlingen, kläderna känns snygga och häftiga. Tekniken i filmen som uppstår är avancerad och originell.

Jag kan ju säga att jag var definitivt inte den rätta målgruppen för den här filmen. Visst, det finns action och vändningar med komiska inslag i filmen som gör den sevärd men den blir stel i längden.

Sevärd? Ja, gillar man Sci-fi med stora robotar och fula monster som slåss mot varandra med tråkiga dialoger, så ja. Jag kommer nog inte se den här igen, på ett tag.

READ ALSO:  The Amazing Story Behind Netflix Docuseries 'Chimp Empire'
GRADE 2
Grade 2 of 5
If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: