Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Advertisements

Pacific Rim (2013)

(Last Updated On: January 9, 2016)

MV5BMTY3MTI5NjQ4Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwOTU1OTU0OQ@@._V1_SY317_CR0,0,214,317_

Titel: Pacific Rim

År: 2013

Genre: Action, Äventyr, Science-Fiction

Längd: 131 min

Regissör: Guillermo del Toro

Skådespelare: Charlie Hunnam, Idris Elba, Charlie Day

imdb_46x227,7/10

När stora monster stiger upp från haven inleddes ett krig som kostar miljontals liv. För att bekämpa dessa Kaijus, skapar man jättelika robotar, sk Jaegers som styrs av två piloter. Men även dessa har problem med de hänsynslösa Kaijus. På gränsen till ett förödande nederlag vänder man sig till två osannolika hjältar. En före detta pilot och en ung tjej är plötsligt mänsklighetens sista hopp inför den stundande apokalypsen.

VACKERT MEN INTE TROVÄRDIGT

Robotar den här gången, som ska rädda världen från en katastrof från havsmonster. Visst, någonstans i handlingen känns det lockande men det finns ingen känsla som övertygar att det fungerar på det här sättet.

READ ALSO:  Netflix Develops ”Bone” To Animated Series

Två piloter styr de jättelika robotar men när ena brodern till en av dem omkommer har Raleigh Becket det svårt och sörjer sin bror. Men några år senare kommer han tillbaka, och den här gången har han en ung tjej som han ska bli hans pilotkollega vid jordens undergång.

Det är svårt att säga om det är i USA eller i Japan då det här ska vara en katastrof som drabbar hela världen. Men det utspelar sig definitivt i framtiden. Skådespelarna gör inte större magnifika insatser. Då det är mycket komedi och skämtsamma dialoger är det svårt att ta filmen på allvar då världen är på väg att gå under.

READ ALSO:  Deadpool Keeps R-Rating For Marvel

Ingen av skådisarna är välkänd utan känns förd bakom ljuset, även om det inte borde spela roll. Jag hade velat att det fanns tyngre namn på namnlistan, för då visste man att det var en självklar film, men det är relativt okända namn vilket gör att det svårt att tro på handlingen.

Manuset känns blekt, plottrigt och förutsägbart. Det finns inte mycket som är trovärdigt förutom att det är väldigt snyggt gjort. Det är en viss kronologisk ordning genom filmen, men ett flertal oönskade flashbacks som förstör handlingen. Effekterna är bättre än handlingen, kläderna känns snygga och häftiga. Tekniken i filmen som uppstår är avancerad och originell.

Jag kan ju säga att jag var definitivt inte den rätta målgruppen för den här filmen. Visst, det finns action och vändningar med komiska inslag i filmen som gör den sevärd men den blir stel i längden.

READ ALSO:  Another Castmember Joins ”The Stand” For CBS

Sevärd? Ja, gillar man Sci-fi med stora robotar och fula monster som slåss mot varandra med tråkiga dialoger, så ja. Jag kommer nog inte se den här igen, på ett tag.

20130613-013958.jpg

Profile

Marcus Ström
Marcus Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Advertisements
WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error

Enjoy this NEWS website? Please spread the word :)

Follow US on Instagram
RSS feed
mackansfilm@gmail.com
Follow US on Facebook
Follow US on Facebook
Subscribe on Mackans Film
Subscribe on Mackans Film