Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Advertisements

Latest news

Trailers

Column

The Lone Ranger (2013)

(Last Updated On: January 9, 2016)

The Lone Ranger

Titel: The Lone Ranger

År: 2013

Genre: Action, Äventyr, Western

Längd: 149 min

Regissör:   Gore Verbinski

Skådespelare:   Johnny Depp, Armie Hammer, Tom Wilkinson

imdb_46x226,6/10

Indianen och andekrigaren Tonto återberättar de okända historierna som förvandlade John Reid, en lagens man, till en rättvisans legend. Historier fyllda med stora överraskningar och massor med humor när de två oväntade hjältarna måste lära sig att samarbeta och kämpa mot korruption och girighet.

 UNDERHÅLLNING FÖR STUNDEN

Gore Verbinski, Johnny Depp och Jerry Bruckheimer är de största namnen som drar in pengarna. Men tyvärr är det samma stil som med Pirates of the Carribean. Praktiskt taget plagiterat från Sparrows värld vilket är synd. Det känns som om det är POTC- tema med västern influerad och tyvärr räcker det inte hela vägen.

READ ALSO:  The Lighthouse (2019) - Official Trailer #2

Filmen börjar med att Tonto är gammal, han får besök av en pojke på ett tivoli, som han återberättar allting för.  Berättelsen om “Den Ensamme Rangern” handlar om John Reid, juristen som tillsammans med Tonto ska utkräva hämnd på sin brors död på skurken Butch Cavendish (William Fischer).

Karaktärerna känns på ytan relativt malplacerade och tråkiga. Armie Hammer (John Reid) och Johnny Depp (Tonto) har gjort bättre insatser. Det är alldeles för invecklad historia och för omständig för att det ska hålla kvar en och tycka att det är intressant. En faktor är att den är över 140 minuter lång.

READ ALSO:  FORD v FERRARI (2019) - Official Trailer #2

Miljöerna är komplexa för man ser tydligt hur skådespelarna och många delar av filmen är digitalt framställd, så djupet i filmen blir konstruerad och blir därefter inte realistisk som man önskar.
Effekterna är styrande under hela filmen och det är mer fokus på den tredimensionella funktionen på bio och det funkar inte utan. Det blir för mycket av de effekterna.

Det är ett starkt Hollywoodkoncept som tyvärr inte fungerar, varken av underhållningen eller ekonomiskt. Den påminner mycket av Pirates- filmerna och skämten känns forcerad.

Inget att rekommendera, satsa pengarna någon annanstans. Johnny Depp är en bra skådespelare men i den här rollen finns underhållningen bara på ytan.

20130612-181253.jpg

Profile

Marcus Ström
Marcus Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Advertisements
WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com