The Lone Ranger

Titel: The Lone Ranger

År: 2013

Genre: Action, Äventyr, Western

Längd: 149 min

Regissör:   Gore Verbinski

Skådespelare:   Johnny Depp, Armie Hammer, Tom Wilkinson

imdb_46x226,6/10

Indianen och andekrigaren Tonto återberättar de okända historierna som förvandlade John Reid, en lagens man, till en rättvisans legend. Historier fyllda med stora överraskningar och massor med humor när de två oväntade hjältarna måste lära sig att samarbeta och kämpa mot korruption och girighet.

 UNDERHÅLLNING FÖR STUNDEN

Gore Verbinski, Johnny Depp och Jerry Bruckheimer är de största namnen som drar in pengarna. Men tyvärr är det samma stil som med Pirates of the Carribean. Praktiskt taget plagiterat från Sparrows värld vilket är synd. Det känns som om det är POTC- tema med västern influerad och tyvärr räcker det inte hela vägen.

READ ALSO:  Renfield (2023) - Official Featurette

Filmen börjar med att Tonto är gammal, han får besök av en pojke på ett tivoli, som han återberättar allting för.  Berättelsen om “Den Ensamme Rangern” handlar om John Reid, juristen som tillsammans med Tonto ska utkräva hämnd på sin brors död på skurken Butch Cavendish (William Fischer).

Karaktärerna känns på ytan relativt malplacerade och tråkiga. Armie Hammer (John Reid) och Johnny Depp (Tonto) har gjort bättre insatser. Det är alldeles för invecklad historia och för omständig för att det ska hålla kvar en och tycka att det är intressant. En faktor är att den är över 140 minuter lång.

READ ALSO:  Squid Game (2021-): Season 1 - Featurette

Miljöerna är komplexa för man ser tydligt hur skådespelarna och många delar av filmen är digitalt framställd, så djupet i filmen blir konstruerad och blir därefter inte realistisk som man önskar.
Effekterna är styrande under hela filmen och det är mer fokus på den tredimensionella funktionen på bio och det funkar inte utan. Det blir för mycket av de effekterna.

Det är ett starkt Hollywoodkoncept som tyvärr inte fungerar, varken av underhållningen eller ekonomiskt. Den påminner mycket av Pirates- filmerna och skämten känns forcerad.

Inget att rekommendera, satsa pengarna någon annanstans. Johnny Depp är en bra skådespelare men i den här rollen finns underhållningen bara på ytan.

READ ALSO:  The Machine (2023) - Official Trailer

20130612-181253.jpg

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: