Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Advertisements

Monsters University(2013)

(Last Updated On: January 9, 2016)

monsters universityTitel: Monsters University

År: 2013

Genre: Animerat, Äventyr, Komedi

Längd: 104 min

Regissör: Dan Scanlon

Skådespelare: Billy Crystal, John Goodman, Steve Buscemi

imdb_46x227.8 /10


Mike Wazowski har drömt om att bli en Skrämmare sedan han var ett litet monster och nu ska han äntligen börja på universitetet. Och han vet, bättre än någon annan, att de bästa Skrämmarna kommer från Monsters University.

EN UNDERHÅLLANDE TILLBAKABLICK

Men under den första terminen går hans planer i stöpet när han möter den överlägsne James P Sullivan, ”Sully”, född till Skrämmare. De är bägge tävlingsinriktade men nu leder deras tävlingsinstinkt till att allt spårar ur och att de bägge blir utslängda från universitetets Skrämmarlinje. För att göra saken ännu värre inser de bägge att de måste jobba tillsammans, ihop med ett udda gäng misslyckade monster, om de någonsin ska ställa saker och ting tillrätta.

Vi är tillbaka med våra favorit monster igen. Sedan finns det några underbara biroller som lyfter upp eller tynger handlingen. Det finns många moment som man känner igen från tidigare filmer och kan stundtals kännas väldigt malplacerad i sin handling.

READ ALSO:  Onward (2020) - Official Trailer

Miljöerna känns härlig och atmosfären som filmer bjuder in känns riktigt trovärdigt. John Goodman och Bill Crystal, som har huvudrollen, gör sitt jobb men inte mer. Mångfaldig komedi finns men dock så känns den inte sofistikerad som  man önskar.

Det är färgglada karaktärer, roliga biroller och återkommande favoriter, det är en film som passar den större och yngre åldern. Dock räcker det inte hela vägen till full pott för Pixar’s första prequel.

Men de knyter ihop storyn , tillsammans med filmen från 2001, på ett bra sätt. Filmen har bara ett slut, man vet var karaktärerna står i slutet som blir allt tydligare i föregående film.

READ ALSO:  Will Smith Are Developing A “Fresh Prince of Bel-Air” Spin-Off

20130612-181253.jpg

Profile

Marcus Ström
Marcus Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Advertisements
WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error

Enjoy this NEWS website? Please spread the word :)

Follow US on Instagram
RSS feed
mackansfilm@gmail.com
Follow US on Facebook
Follow US on Facebook
Subscribe on Mackans Film
Subscribe on Mackans Film