Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Advertisements

Elysium (2013)

(Last Updated On: January 9, 2016)

Elysium

Titel: Elysium

År: 2013

Genre: Action, Drama, Science-Fiction

Längd: 109 min

Regissör: Neill Blomkamp

Skådespelare:  Matt Damon, Jodie Foster, Sharlto Copley

imdb_46x22 6.8/10

År 2154 bor de priviligierade rika i en paradistillvaro på rymdstationen Elysium. Nere på den förstörda jorden slåss den övriga mänskligheten för sin överlevnad. Den härskande klassen gör allt för att bevara livsstilen på Elysium och hålla de mindre bemedlade på plats på den överbefolkade planeten under dem. Och Jordens människor ger aldrig upp hoppet om att nå Elysium en dag.

NÄR DET LILLA EXTRA SAKNAS

Den olycksdrabbade Max(Matt Damon) hamnar i en situation som tvingar honom att ta ett riskfyllt uppdrag på Elysium, som inte bara kan rädda hans eget liv, utan även skapa större balans mellan de två världarna. Om han lyckas.

Den här filmen hade all potential till att bli en underbar film som man kan se om och om igen även om man kan handlingen utantill men istället drygas handlingen ut till en actionladdad och förutsägbar film som känns platt och tråkig. Det som saknas är det lilla extra.

READ ALSO:  Will Smith Are Developing A “Fresh Prince of Bel-Air” Spin-Off

Skådespelarna gör desperata insatser i den här förutsägda sci-fi filmen där Max är sjuk och döende. Han måste komma till Elysium för att bli frisk. Men rymdstationen är korrupt och det finns ingenting som han kan göra förutom att plocka information från en chefen John Carlyle (William Fichtner). Max måste även slåss mot Delacourt (Jodie Foster) som är en slags chef på Elysium.

Miljön känns autentiskt med handlingen och den övergivna jorden känns naturtrogen men handlingen  i sig håller dock inte. Musiken, effekterna fungerar i den här filmen men det är ingenting som matchar i Oscar-material.

Det är en bra underhållning för stunden men ingenting som räckte till mina förväntningar.

2

Profile

Marcus Ström
Marcus Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Advertisements
WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error

Enjoy this NEWS website? Please spread the word :)

Follow US on Instagram
RSS feed
mackansfilm@gmail.com
Follow US on Facebook
Follow US on Facebook
Subscribe on Mackans Film
Subscribe on Mackans Film