Prisoners

Titel: Prisoners

År: 2013

Genre: Drama| Kriminalare |Thriller

Längd: 130 min

Regissör: Denis Villeneuve

Medverkande:  Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Paul Dano

imdb_46x22 8.1/10

Familjefadern Keller Dover (Hugh Jackman) är en religiös man som bor i Pennsylvania och driver ett timmermansföretag i kris. En dag besöker han och familjen Dover sina grannar, familjen Birch, för att fira Thanksgiving-middag med dem. Under middagen försvinner båda familjernas döttrar, Anna Dover (Erin Gerasimovich) och Joy Birch (Kyla Drew Simmons). Kriminalinspektör Loki (Jake Gyllenhaal) kopplas in i fallet och misstänker först Alex Jones (Paul Dano), husbilens förare för att ha kidnappat flickorna.

KLOCKREN DRAMATISK THRILLER

Hugh Jackman och Jake Gyllenhaal beräknas vara en av de ojämnaste skådespelarna i Hollywoodfabriken. Jackman och Jake har haft diffusa roller i sina tidigare insatser. men det är här deras bästa film som de har gjort så här långt. Det här dramat belyser fadern Keller som offrar en del för att få igen sin dotter när polisen ignorerar det bevis de har fått. Keller tar saken i sina egna händer och han bryr sig inte hur konsekvenserna blir, bara han hittar sin flickorna levande.

READ ALSO:  Only Murders in the Building (2021-): Season 3 - Official Teaser Trailer

Förutom en riktigt spännande och twistande handling så har vi Gyllenhaal, Jackman, Paul Dano i  huvudrollslistan. Även Terrence Howard, från första Iron Man – filmen kommer upp som grannen som sörjer om försvinnandet av sin dotter. Det är en bra rollista av skådespelare. Alla har sina karaktärer nära och det känns inte som en utfyllnad till berättelsen.

Hugh och Jake gör sina karaktärer värda filmen. Det här är helt klart en av Jackmans bästa filmer. Tidigt i början av filmen så är det en kall nyans i filmen, som inger lite av en dystrare stämning, vilket matchar den här filmens betoning perfekt. Det har inte använts några specialeffekter, men däremot har de förstärkt ljudeffekterna. Miljöerna, musiken och regin funkar perfekt med karaktärerna och handlingen. Det flyter på bra även om filmen har ett oväntat slut.

READ ALSO:  Patel Set To Star In The Key Man

Klockren dramatiskt thriller med oväntade vändningar!

5

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: