Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Advertisements

Prisoners (2013)

(Last Updated On: October 27, 2017)

Prisoners

Titel: Prisoners

År: 2013

Genre: Drama| Kriminalare |Thriller

Längd: 130 min

Regissör: Denis Villeneuve

Medverkande:  Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Paul Dano

imdb_46x22 8.1/10

Familjefadern Keller Dover (Hugh Jackman) är en religiös man som bor i Pennsylvania och driver ett timmermansföretag i kris. En dag besöker han och familjen Dover sina grannar, familjen Birch, för att fira Thanksgiving-middag med dem. Under middagen försvinner båda familjernas döttrar, Anna Dover (Erin Gerasimovich) och Joy Birch (Kyla Drew Simmons). Kriminalinspektör Loki (Jake Gyllenhaal) kopplas in i fallet och misstänker först Alex Jones (Paul Dano), husbilens förare för att ha kidnappat flickorna.

KLOCKREN DRAMATISK THRILLER

Hugh Jackman och Jake Gyllenhaal beräknas vara en av de ojämnaste skådespelarna i Hollywoodfabriken. Jackman och Jake har haft diffusa roller i sina tidigare insatser. men det är här deras bästa film som de har gjort så här långt. Det här dramat belyser fadern Keller som offrar en del för att få igen sin dotter när polisen ignorerar det bevis de har fått. Keller tar saken i sina egna händer och han bryr sig inte hur konsekvenserna blir, bara han hittar sin flickorna levande.

READ ALSO:  Rattlesnake (2019) - Official Trailer

Förutom en riktigt spännande och twistande handling så har vi Gyllenhaal, Jackman, Paul Dano i  huvudrollslistan. Även Terrence Howard, från första Iron Man – filmen kommer upp som grannen som sörjer om försvinnandet av sin dotter. Det är en bra rollista av skådespelare. Alla har sina karaktärer nära och det känns inte som en utfyllnad till berättelsen.

Hugh och Jake gör sina karaktärer värda filmen. Det här är helt klart en av Jackmans bästa filmer. Tidigt i början av filmen så är det en kall nyans i filmen, som inger lite av en dystrare stämning, vilket matchar den här filmens betoning perfekt. Det har inte använts några specialeffekter, men däremot har de förstärkt ljudeffekterna. Miljöerna, musiken och regin funkar perfekt med karaktärerna och handlingen. Det flyter på bra även om filmen har ett oväntat slut.

READ ALSO:  Netflix Develops ”Bone” To Animated Series

Klockren dramatiskt thriller med oväntade vändningar!

5

Profile

Marcus Ström
Marcus Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Advertisements
WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error

Enjoy this NEWS website? Please spread the word :)

Follow US on Instagram
RSS feed
mackansfilm@gmail.com
Follow US on Facebook
Follow US on Facebook
Subscribe on Mackans Film
Subscribe on Mackans Film