Advertisements
Breaking News

Familjetrippen (2013)

(Last Updated On: February 2, 2014)

1723121

Titel: We’re the Millers

År: 2013

Genre: Komedi, Kriminal

Längd:  110 min

Regissör:  Rawson Marschall Thurber

Skådespelare:  Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Emma Roberts

imdb_46x227.1/10

David Burke livnär sig på att sälja marijuana till bland annat kockar och hemmafruar, men aldrig till barn – han har ju trots allt ett samvete. Så vad kan då gå fel? En hel del…Efter att några ungdomar stjäl hans lager blir han skyldig sin leverantör Brad en massa pengar. För att bli kvitt skulden – och för att behålla alla kroppsdelar intakta måste David nu smuggla in ett stort parti droger åt Brad från Mexiko. Genom att övertala sina grannar, strippan Rose, Kenny som gärna vill bli kund och den gatusmarta tonåringen Casey så gör han upp en idiotsäker plan. En låtsasfru, två låtsasbarn och en stor, blänkande SUV senare är familjen “Miller” på väg mot den Mexikanska gränsen för en nationaldagshelg som kommer att sluta med en smäll.

Advertisements

Member of The Internet Defence League