Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Advertisements

NBC’S “Heroes” kommer tillbaka som Miniserie

Last Updated on

heroes_cast

Heroes kommer tillbaka – NBC kickstartar superhjälte  trenden från 2006-2010 med Heroes , ett action – drama om en grupp människor med övermänskliga krafter . Nu kommer kanalen NBC att förnya serien med 13 nya episoder.  Seriens skapare Tim Kring är ombord för att köra showen . Titeln är tänkt vara Heroes Reborn och ska vara en fristående berättelse. Om original seriens karaktärer återvänder har ännu inte tillkännagivits. Den nya serien är planerad till 2015.

Källa

Advertisements
%d bloggers like this:
Play All Replay Playlist Replay Track Shuffle Playlist Hide picture