Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Advertisements

De Misstänkta (1995)

(Last Updated On: December 30, 2014)


The Usual Suspects (1995)
Titel: 
The Usual Suspects

År: 1995

Genre: Thriller, Kriminalare, Mystery

Längd: 106 min

Regissör: Brian Singer

Skådespelare: Kevin Spacey, Gabriel Byrne, Chazz Palminteri

Fem kriminella män i New York arresteras av polisen för att delta i en vittneskonfrontation. Men någonting stämmer inte riktigt, och männen undrar vad som egentligen är på gång.

MYSTERIET TÄTNAR

Kevin Spacey (American Beauty, Se7en) samarbetar med X-Men regissören Brian Singer  i den här klassiska suspekta mystiska thrillern. Oftast har Mr Spacey lite twistade roller och i den här är det inte ett undantag.

Polisen är som på nålar på dessa kriminella män och för att hitta den skyldige bakom brottet som har begåtts i New York. Efter att de har släppts slår de sig ihop för att hämnas, men finner snart att det är någon annan som kontrollerar allt som händer.

READ ALSO:  Watchmen (2019-) - Official Trailer

Den enda överlevaren Roger “Verbal” Kint (Kevin Spacey) efter en misslyckad kupp mot en båt berättar den invecklade historien om hur han och fyra andra kriminella slår sig samman efter att de misstänkts för samma brott. Så småningom kontaktas de av en mystisk, ökänd mästerbrottsling – Keyser Söze – som de alla stulit ifrån och nu måste utföra nämnd kupp för att bli av med skulderna.

Precis som gamla filmer i den här genrens era, så avslöjas twisten inte förrän de sista spelminuterna, vilket större delen av filmen onödig. Den är smart skriven, och intrigerna flyter på precis som det ska vara, det är i de sista sekunderna som det verkligen gäller.

READ ALSO:  Big Mouth (2017-): Season 3 - Official Trailer

Oscarsbelönade Kevin Spacey håller upp filmens ensemble som Benico Del Toro, Kevin Pollak, Gabriel Gyrne och Stephen Baldwin och tillsammans är det mörk stämning som skapar en kultförklarad film med spänning in i det sista.

20130714-023831.jpg

Profile

Marcus Ström
Marcus Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Advertisements
WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com