Star Wars Ep. VII cast släppt

“We are so excited to finally share the cast of ‘Star Wars: Episode VII.’ It is both thrilling and surreal to watch the beloved original cast and these brilliant new performers come together to bring this world to life, once again,” said J.J. Abrams, who is directing the new film. “We start shooting in a couple of weeks, and everyone is doing their best to make the fans proud.”

J.J Abrams
star-wars-episode-vii-table-read

Kraften är lös!

John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, och Max von Sydow kommer att ansluta sig med original skådisarna Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew, och Kenny Baker i “Star Wars: Episode VII.

READ ALSO:  Babylon (2022) - Official Trailer #2

I en nyligen intervju  sade Disney chefen Bob Iger den nya filmen kommer att  ske 30 år efter 1983 då “Return of the Jedi” var aktuell och kommer att innehålla nya och bekanta ansikten. Abrams och Lawrence Kasdan gjorde en ny omskrivning av manusskriptet.

Källa

 

Don`t copy text!
%d bloggers like this: