Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Advertisements

Latest news

Trailers

Column

Dexter (2006-2013)

(Last Updated On: January 9, 2016)

Dexter S08

Titel: Dexter

År: 2006-2013

Genre: Drama, Kriminalare, Mysterie

Längd:  ca 60 min/ Avsnitt

Skapare:   James Manos, Jr

Skådespelare:   Michael C. HallJennifer CarpenterDavid Zayas

imdb_46x229.1/10

Den handlar om Dexter Morgan, en kriminaltekniker specialiserad inom blodanalys för Miami Metro Police Department som extraknäcker som seriemördare.

Dexter unik serie om en känslokall seriemördare som utvecklas för varje säsong och ställer frågan om dödandet är verkligen nödvändigt. Ingenting kommer nog slå den första och fjärde säsongen. Men första säsongen av Dexter var tillräckligt skrämmande och spännande för att få uppmärksamheten. Den värld man introduceras i redan första säsongen, i pilotavsnittet är riktigt underbart.

READ ALSO:  All Original CONTENT That Comes To AppleTV+

Serien har hållit hög kvalité nästan hela vägen ut tills det spårade ur totalt i sista säsongen där åttonde säsongen blev kaos och till slut var ingenting längre logiskt.

Har vuxit upp med denna serie, trots sitt mörka tema, kommer det här var en av mina favoriter. Jag har följt serien nästan från start och det har varit en omtumlande resa om när man väl har lärt känna dessa karaktärer som är betraktad av seriemördare.

Första säsongen hade en väldigt tydlig röd tråd medan de kvarvarande säsongerna har seriens producenter valt att spinna vidare enbart på karaktärerna och inte handlingen vilket gör att de övriga säsongerna tyvärr svajar i kvalité.

READ ALSO:  Jack Ryan (2018-): Season 2 - Official Trailer

Förutom ett katastofalt slut på en underbart underhållande och välgjord serie där 7/8 säsonger har haft sina bästa stunder, är den värd att se.

betyg 4 av 5

Profile

Marcus Ström
Marcus Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Advertisements
WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com