House of Cards S03  Titel: House of Cards

År:  2013-

Genre: Drama

Längd:  ca 60 min/ Avsnitt

Skapare:  Beau Willimon

Skådespelare: Kevin SpaceyMichael GillRobin Wright

imdb_46x229.1/10

I första säsongen möter vi Frank Underwood, spelad av Oscarsbelönade Kevin Spacey, som är Vita Husets kongressledamot. Hans fru Claire, spelas av Robin Wright, framträder lika excentrisk och manisk som sin make.

Första säsongen håller bra nivå även om det sviktar i vissa Episoder. Frank Underwood blir nominerad till Vice President, men får tyvärr ej posten i början av säsongen och därför tar han till metoder som han ser nödvändiga men kanske inte lagliga, för att bli president.Underbar serie som startade 2013, och som håller bra kvalité, speciellt om du gillar David Fincher och Kevin Spacey.

Säsong 2 är en direkt fortsättning av första säsongen av den populära originalserien från streamingtjänsten NetflixNi som har sett den första säsongen kan nästan ana vad som kommer i den andra. Det som skedde förut, ska nu komma fram och konflikterna blir alltis större då sanningen ska komma fram.

READ ALSO:  Poor Things (2023) - Official Trailer

Frank bemöter nya konspirationer i det Vita Huset då han har kommit närmare USA:s President. Då det svackade lite i första säsongen, är andra säsongen (Kapitel 14-26) nästan felfri. Ska sanningen bakom Franks dåd slutligen komma fram?

I slutet av februari fick vi återse Francis och Claire med sällskap. De hade tagit in några nya karaktärer samt att kännbara fick nya uppgifter i den tredje säsongen. Bland annat fick Remy Danton en högre makt hos Francis som stabchef. Vi får även se hur det gick för Doug Stamper som hade otur sista avsnittet föregående säsong, så är det en lång bit med honom i säsongens första avsnitt.
Även Claire, presidentfru och en vilja att bli ambassadör, tar egna initiativ bakom ryggen på Frank. Även en rysk president framträder och känns på vissa sätt en kopia av Vladmir Putin. I början var det tydligt med tre säsonger där man följer familjen Underwoods politiska karriär, men efter slutet av denna säsong söker producenterna ytterligare efter en. Snyggare, stilrenare, men tvåan är fortfarande den bästa hittils.

5

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support.
READ ALSO:  Good Omens (2019-): Season 2 - Official Trailer
Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
Don`t copy text!
%d bloggers like this: