Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Advertisements

Latest news

Trailers

Column

House of Cards (Serie 2013-)

(Last Updated On: January 9, 2016)

House of Cards S03  Titel: House of Cards

År:  2013-

Genre: Drama

Längd:  ca 60 min/ Avsnitt

Skapare:  Beau Willimon

Skådespelare: Kevin SpaceyMichael GillRobin Wright

imdb_46x229.1/10

I första säsongen möter vi Frank Underwood, spelad av Oscarsbelönade Kevin Spacey, som är Vita Husets kongressledamot. Hans fru Claire, spelas av Robin Wright, framträder lika excentrisk och manisk som sin make.

Första säsongen håller bra nivå även om det sviktar i vissa Episoder. Frank Underwood blir nominerad till Vice President, men får tyvärr ej posten i början av säsongen och därför tar han till metoder som han ser nödvändiga men kanske inte lagliga, för att bli president.Underbar serie som startade 2013, och som håller bra kvalité, speciellt om du gillar David Fincher och Kevin Spacey.

Säsong 2 är en direkt fortsättning av första säsongen av den populära originalserien från streamingtjänsten NetflixNi som har sett den första säsongen kan nästan ana vad som kommer i den andra. Det som skedde förut, ska nu komma fram och konflikterna blir alltis större då sanningen ska komma fram.

READ ALSO:  See (2019-) - Official Trailer

Frank bemöter nya konspirationer i det Vita Huset då han har kommit närmare USA:s President. Då det svackade lite i första säsongen, är andra säsongen (Kapitel 14-26) nästan felfri. Ska sanningen bakom Franks dåd slutligen komma fram?

I slutet av februari fick vi återse Francis och Claire med sällskap. De hade tagit in några nya karaktärer samt att kännbara fick nya uppgifter i den tredje säsongen. Bland annat fick Remy Danton en högre makt hos Francis som stabchef. Vi får även se hur det gick för Doug Stamper som hade otur sista avsnittet föregående säsong, så är det en lång bit med honom i säsongens första avsnitt.
Även Claire, presidentfru och en vilja att bli ambassadör, tar egna initiativ bakom ryggen på Frank. Även en rysk president framträder och känns på vissa sätt en kopia av Vladmir Putin. I början var det tydligt med tre säsonger där man följer familjen Underwoods politiska karriär, men efter slutet av denna säsong söker producenterna ytterligare efter en. Snyggare, stilrenare, men tvåan är fortfarande den bästa hittils.

5

Profile

Marcus Ström
Marcus Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Advertisements
WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com