Titel: X-Men: Days of Future Past

År: 2014

Genre: Action, Äventyr, Fantasy

Längd:  131 min

Regissör:  Brian Singer

Skådespelare:  Jennifer Lawrence,  Evan Peters,  Hugh Jackman

imdb_46x228.5/10

Kitty Pryde använder sina krafter för att skicka Wolverine tillbaka i tiden där han möter de yngre mutanterna, bland annat Professor X, Magneto och Mystique. Under tiden händer det något dåligt med Kitty, så de andra X-Men måste hitta en mutant som kan hjälpa deras vän att komma tillbaka till framtiden.

INTE ENLIGT FÖRHOPPNINGARNA

Den här filmen är inte enligt de filmsajter och som marknadsföringen har lovat. Den håller inte måttet, helt enkelt och av någon anledning är den rankad högt på Imdb.com. Visst den var underhållande och det var snygga visuella effekter men det var ingen som verkligen tog till sin roll, vilket saknades.

READ ALSO:  Succession (2018-2023): Season 4 - Featurette: Episode 10

Regissören Bryan Singer som starta.de hela den här franchisen, gjorde visserligen sitt jobb men det blev tyvärr lite för mycket av effekter även om de var riktigt häftiga. Sedan var  det kul också de valde att samla alla karaktärer från serien i en och samma film. Det är en kreativ film, vilket behövs när det är handlar om en tidrese-film, när Wolverine (Hugh Jackman) åker bakåt i tiden för att rädda sina vänner.

Vi ser även Ellen Page som Kitty, Michael Fassbender som den yngre Magneto , Ian McKellen som Magneto, Patrick Stewart som Charles Xavier,  James McAvoy som den yngre Charles Xavier, Jennifer Lawrence som yngre Mystique och Peter Dinklage som Dr. Bolivar Trask. Alla gör som väntat en godkänd insats. Den jag hoppades på mest av den här stora hjälte-filmen var faktiskt Michael Fassbender, som är en personlig favorit bland casten, men han känns inte lika intressant som han var i First Class.

READ ALSO:  No Country for Old Men (2007)

Musiken funkar bra och det snyggaste i filmen är verkligen specialeffekterna, speciellt slow-motion exempelvis när Mystique hoppar ut ur fönstret vid ett tillfället.

Men det finns underhållning att hämta här och det är en medryckande sjunde X-Men film, som lämnar fler frågor än svar till den kommande filmen X-Men: Apocalypse.

Trots lite för mycket effekter för att upprätthålla en god kvalité, inte så imponerande insatser när det gäller skådespeleri eller manus är det faktiskt en av de bättre filmerna i den här ambitiösa filmserie.

Betyg 3 av 5

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support.
READ ALSO:  Succession (2018-2023): Season 4 - Preview: Episode 10
Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
Don`t copy text!
%d bloggers like this: