Tolkien-Profile-LARGE

Vi närmar oss sakta men säkert slutet på Hobbit trilogin: Femohärarslaget som kommer i december 2014.

Filmen kulminerar regissören Peter Jacksons 13 år långa, sex-film resa in i JRR Tolkiens Midgård, och att döma av de miljarder dollar både Sagan om ringen och Hobbit har genererat över hela världen via boxoffice, verkar det inte finnas ett slut på törsten bland biobesökare när det som handlar om Tolkien. Med detta i åtanke, är två olika filmbolag i planerat att producera JRR Tolkiens biopics.

Enligt Hollywood Reporter kan filmen spegla vänskapen mellan C.S Lewis (Narnia) och Tolkiens (Midgård) vänskap och rivalitet. Båda författarna inspirerade varandra både konstnärligt och teologiskt, men religion och paranoia fick dem osams.

READ ALSO:  Sweet Tooth (2021-): Season 2 - Official Teaser Trailer

Samtidigt planerar Fox Searchlight sin egen film med helt enkelt titeln Tolkien, baserad på ett manus av David Gleeson, är att en mer rättfram titt på den legendariska författare. Dock är varken biopic en säker sak: The Tolkien Estate har tidigare försökt hindra andra att få JRR liv spelas upp på biograferna.

Än är detta bara spekulationer, så det återstår att se.

Källa

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support.
READ ALSO:  Patel Set To Star In The Key Man
Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: