image

Streamingtjänsterna har blivit allt mer av vår vardag. Just nu är det Viaplay och Netflix som står bland konkurrenterna. Sedan finns det tusentals gratis online tjänster. Men nu fokuserar vi på Netflix och deras bästa filmutbud. Och dessa finns redan recenserad.

10.Döda Poeters Sällskap (1989)

Döda poeters sällskap (1989)

Internatskolan Welton Academy har fyra hörnstenar: Disciplin, tradition, briljans, heder. En ny lärare blir ett hot mot den ärevördiga skolan när han inspirerar pojkarna att tänka självständigt.

 9.Argo (2012)

argo

Med ett filmteam som täckmantel försöker CIA-agenten Tony Mendez rädda en grupp människor i revolutionära Iran, där de hålls fången. Det är 1980-talet och filmen är baserat på verklig händelse.

8.The Shining (1980)

The Shining (1980)

En familj åker till ett isolerad hotell för vintern där en ond och andlig närvaro påverkar fadern i våld, medan hans psykiska son ser fasansfulla bilder från det förflutna.

 7.Catch me if you can (2002)

Catch me if you Can (2002)

Frank Abagnale, den yngste som någonsin stått på FBI:s Most Wanted-lista, hade hunnit arbeta både som läkare, advokat och pilot innan han ens fyllt 18 år. Vid 17 års ålder var han den mest framgångsrika brottslingen i USA:s historia. FBI-agenten Carl Hanratty gjorde det till sin främsta uppgift att finna den unge brottslingen och ställa honom inför rätta, men Abagnale var alltid ett steg före.

6.The Avengers (2012)

the avengers

När en oväntad fiende plötsligt hotar hela jordens säkerhet måste Nick Fury, chefen för den fredbevarande byrån S.H.I.E.L.D., rekrytera ett team som tillsammans kan rädda jorden från ett katastrofalt öde.

 5.American Beauty (1999)

American Beauty (1999)

Lester Burnham har ett välbetalt arbete som copywriter och hans hustru Carolyn är fastighetsmäklare. Men under den välpolerade medelklassfasaden tickar en tidsinställd bomb. När Lester en dag får nog, säger upp sig från sitt jobb, tar arbete på en hamburgerrestaurang och dessutom börjar uppvakta dottern Janes 16-åriga väninna rämnar den välpolerade fasaden och familjen påbörjar sin resa mot undergången.

4.Batman Begins (2005)

Batman Posters

Christian Bale axlar rollen som Bruce Wayne/Batman den här gången. Nu är det Christopher Nolan som regisserar den nystartade trilogin om mörkret riddare. Skurken som dyker upp den här gången är Scarecrow(fågelskrämman).

3.Kill Bill: Volume I (2003)

Kill Bill: Vol.1 (2003)

Filmen börjar under en bröllopsrepning i en kyrka och slutar i ett blodbad. Bruden, Beatrix (Uma Thurman), har rymt undan sin tidigare betydligt äldre pojkvän Bill (David Carradine) och gömt sig i en småstad där hon försökte starta ett nytt liv. Tidigare jobbade Beatrix, även kallas Kiddo, som Bills personliga yrkesmördare. Hon reste världen över för att slutföra Bills olika uppdrag, alltså hans fiender. En dag får Kiddo reda på att hon väntar Bills barn och flyr för att barnet ska få en normal framtid.

2.Reservoir Dogs (1992)

Reservoir Dogs (1992)

Den åldrande maffiabossen Joe Cabot har handplockat sex förbrytare utan tidigare koppling till varandra och gett dem i uppdrag att råna en juvelerare i en sömnig förort till Los Angeles.

 1.Forrest Gump (1994)

Forrest Gump (1994)

Trots sin avsevärt begränsade intelligens lyckas Forrest Gump (Tom Hanks) bli elit-idrottsman, krigshjälte i Vietnamkriget och framgångsrik affärsman. Men det enda Forrest egentligen vill är att hans stora kärlek Jenny (Robin Wright) ska ha det bra.

READ ALSO:  The Idol (2023) - Official Trailer

——————————————————————————————————–

Sedan är dessa filmer inte i rankningsordning, alltså slumpvald ordning.

Några nya filmer man kan även se:

The King’s Speech (2010)

Good Will Hunting (1997)

Full Metal Jacket (1987)

– Gudfadern (1972)

The Terminal (2004)

Die hard (1988)

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
Don`t copy text!
%d bloggers like this: