Titel:  A million Ways To Die in the West

År: 2014

Genre: Western, Komedi

Längd: 114 min

Regissör: Seth MacFarlane

Skådespelare: Seth MacFarlane, Neil Patrick Harris, Charlize Theron

imdb_46x22 6,2/10

 

 

Filmen utspelar sig 1882 i Arizona där den fege fårfarmaren Albert (Seth MacFarlane) förlorar sin flickvän (Amanda Seyfried) på grund av av hans utträde ur en duell. Han möter snart en annan kvinna (Charlize Theron) och inser snart sin sanna potential när kvinnans make (Liam Neeson), en ökänd brottsling, kräver återbetalning.

 

ETT DESPERAT SVAGT FÖRSÖK

 

Seth MacFarlane fortsätter att provocera som regissör. Det ska jämt vara brutalt och ett försök att vara roligt då det vulgära tappar den känslan. Seth som i denna film agerar som regissör, manusförfattare och skådespelare, har gjort bättre arbeten då denna känns mest provocerande med ett förutsägbart slut.

READ ALSO:  The Amazing Story Behind Netflix Docuseries 'Chimp Empire'

Family Guy, American Dad har oftast inget budskap i sig vilket denna inte heller har. Specialeffekterna, musiken och storyn var färglös vilket är tråkigt då den har duktiga skådespelare som Charlize Theron, Neil Patrick Harris och Liam Neeson.

Den som imponerade mest var faktiskt Charlize Theron, hon hade något speciellt i denna film och visade med sin karaktär att hon är en stabil och skådespelerska även om hon har gjort svaga filmer tidigare. Liam passade faktiskt som skurken i denna film.

Ofta blir det sällan bra resultat då en person ska agera via manus, regi och agerandet. Och det här är resultatet. Seth gjorde liknande med filmen Ted (2012) som blev populär men det var mest för den hade närvaro och hade ett manus som var mer trovärdigt än denna film trots att den handlade om en animerad mjukisdjur. Till skillnad av Ted så var den mer väl gjord än denna och hade mer närvaro då denna känns mer som ett stressprojekt.

READ ALSO:  Renfield (2023) - Official Final Trailer

Kanske Seth ska hålla sig till svärande och animerade nallar i framtiden?

 


 

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: