1648300

 

Netflix är den största lagliga streamingtjänsten i världen just nu och de har ett utbud som ingen knäcka dem, inte än i alla fall. Viaplay är en av Sveriges största TV-distributörer och har genom kanalerna TV3, TV6, TV8 och TV10 skaffat sig en tittare som kunder och för att utöka målgruppen har Viasat lanserat Viaplay för tre år sedan. Viaplay har ett modernare, nyare utbud än konkurrenten men det är klassikerna som saknas vilket gör att den tappar i omdömet.

10.  Ted (2012)

TedHandlingen om filmen är simpel den här gången. Seth MacFarlane gör ett godkänt första försök till den vita duken. Han är även med och agerar som nallen Ted.Ted får John Bennett (Mark) i julklapp. En natt på 80- talet önskar John att nallen kan prata. Nästa morgonen överraskar Ted alla med sin glada ljusa röst.

9.Titanic (1997)

titanic

Ett dykarteam åker ner till vraket efter RMS Titanic för att leta efter en diamant som tillhört en kvinna som var ombord på skeppet. De hittar ett kassaskåp men allt som finns inuti är ett nakenporträtt av en vacker, ung kvinna som har diamanten i ett halsband runt halsen. Några dagar senare dyker en gammal kvinna vid namn Rose Calvert upp som säger att det är hon på bilden. Rose börjar berätta för dykarmännen och sitt barnbarn om vad hon gjorde på fartyget 84 år tidigare.

READ ALSO:  Shazam!: Fury of the Gods (2023)

8. The Aviator (2004)

the aviator

Howard Hughes (Leonardo DiCaprio) professionella karriär skildras, men också hans känsloladdade liv och kärleksaffärer med bland andra Katharine Hepburn (Cate Blanchett) och Ava Gardner (Kate Beckinsale). Det berättas också om hur han kämpar med tvångshandlingar och fysiska handikapp vilket till stor del var orsaken till att han senare isolerade sig helt från omvärlden.

7. Kill Bill: Volym 1 (2003)

kill bill 1

 

Bruden, Beatrix (Uma Thurman), har rymt undan sin tidigare betydligt äldre pojkvän Bill (David Carradine) och gömt sig i en småstad där hon försökte starta ett nytt liv. Tidigare jobbade Beatrix, även kallas Kiddo, som Bills personliga yrkesmördare. Hon reste världen över för att slutföra Bills olika uppdrag, alltså hans fiender. En dag får Kiddo reda på att hon väntar Bills barn och flyr för att barnet ska få en normal framtid.

6.The Social Network (2010)

social network

Filmen handlar om uppkomsten av webbplatsen Facebook och dess grundare Mark Zuckerberg och Eduardo Saverin, samt en av Napsters-grundare Sean Parker.

5. Django Unchained (2012)

django

Prisjägaren Dr King Schultz fritar en grupp slavar genom att överfalla två slavhandlare. Hans plan är att få hjälp av Django, en av slavarna, att söka upp och identifiera bröderna Brittle, på vilka Schultz har ett kontrakt. I gengäld lovar han inte bara Django att återfå sin frihet efter avslutat uppdrag, Schultz lovar att hjälpa Django att rädda sin hustru. Detta sökande leder dem till den hänsynslöse plantageägaren Calvin Candie. Samtidigt sammansvetsas Schultz och Django till ett dödligt effektivt team. Men hur långt kan de gå?

READ ALSO:  Burden of Proof (2023) - Official Trailer #1

4. Pirates of the Caribbean: Svarta Pärlans förbannelse (2003)

pirates 1

Den fruktade sjörövaren Barbossa (Geoffrey Rush) kidnappar den vackra guvernörsdottern Elizabeth Swann (Keira Knightley). Hennes vän och hemlige beundrare Will Turner (Orlando Bloom) bestämmer sig för att försöka rädda henne. Men för att komma iväg på sin räddningsaktion tvingas Will ta hjälp av piraten Kapten Jack Sparrow, som vill ta tillbaka sitt skepp nu styrt av Barbossa. Vad Will inte vet är att det vilar en förbannelse över Barbossa och hans besättning.

3. De hänsynslösa (1992)

reservoir dogs

Den gamla maffiabossen Joe Cabot har handplockat sex kriminella personer utan koppling till varandra och gett dem i uppdrag att råna en juvelerarbutik i en förort till Los Angeles. Men under rånet anländer polisen till brottsplatset omedelbart och alla kommer inte undan helt oskadda. Ligan samlas i en övergiven lagerbyggnad en efter en och får misstanken om att någon av dem kan vara en förrädare.

2.  Toy Story (1995)

toy story

När ingen ser på lever leksakerna ett hemligt liv, och cowboyleksaken Woody (Tom Hanks) är sedan länge barnet Andys favoritleksak. En dag får Andy Buzz Lightyear (Tim Allen) i födelsedagspresent, en leksak som är övertygad om att han är en tvättäkta rymdjägare. Andy har plötsligt fått en ny favoritleksak och Woody kan inte acceptera sin nya plats som näst bäst.

READ ALSO:  Succession (2018-2023): Season 4 - Preview: Episode 10

1.  Nyckeln till Frihet (1994)

shawshank

 Andy Dufresne (Tim Robbins) är en tystlåten och ambitiös man med en lysande karriär som bankman. Hans förhållande med frun är däremot långt ifrån lyckligt. Hon vill skilja sig och har inlett ett förhållande med en annan. När frun och hennes älskare brutalt skjuts ihjäl åtalas Andy och fälls för morden då han inte kan bevisa sin oskuld. Straffet blir två livstider på fängelset Shawshank, ett av de värsta fängelserna i USA.

 

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
Don`t copy text!
%d bloggers like this: