Gotham utökar första säsongen

gotham-full-season-109248

Gotham (2014-) har fått fler avsnitt av Fox. Tidigare var det sexton avsnitt som var begärt och nu är serien uppe i 22 avsnitt. Så det blir möjlighet kanske att se fler av Batmans fiender och rykten har sagt att Harley Quinn ska dyka upp snart.

Så här sade FOX CEO Dana Walden och Gary Newman;

Bruno Heller and Danny Cannon have created an incredibly rich world, with characters that draw you in and a cast that brings to life these heroes and villains in a way we’ve never seen before. We are so excited to see where Bruno, Danny and the entire Gotham team take this story over the course of this season, and so thankful to all the fans who have embraced it this fall.

Ikväll sänds fjärde avsnittet Arkham på Fox.

READ ALSO:  Transformers: Rise of the Beasts (2023) - Official Trailer

Källa

Don`t copy text!
%d bloggers like this: