Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Advertisements

Latest news

Trailers

Column

The Judge (2014)

(Last Updated On: January 9, 2016)

The Judge (2014)

Titel: The Judge

År: 2014

Genre: Drama

Längd: 141 min

Regissör: David Dobkin

Skådespelare: Robert Duvall, Robert Downey Jr., Vera Farmiga

imdb_46x227.7/10

Storstadsadvokaten Hank Palmer återvänder hem till sin hemstad när hans pappa, en småstadsdomare, anhålls misstänkt för mord. Han ger sig ut på jakt efter sanningen och längs vägen återfår Hank kontakten med sin familj som han inte träffat på flera år.

TYVÄRR INGET NYTT

Robert Downey Jr., som har haft roller som Sherlock Holmes och Iron Man i Marvel’s filmer delar filmer tillsammans med Robert Duvall, från Gudfadern och  Vera Farmiga, från The Conjuring och Bill Bob Thornton från tv-serien Fargo är med på ett hörn.

READ ALSO:  Tenet (2020) - Teaser Trailer

Alla fyra är riktigt duktiga skådespelare men det finns inget som gör deras roller mer rättvis. Det här är visserligen en underhållande film men rättsprocessen om mordanklagelsen som fadern genomgår känns som en lång process. Det finns en ironisk ton mellan karaktärerna.

Karaktärerna tilltalas inte på det sätt som man önskar, för det här typen av handling mellan karaktärerna är inte nytt. För att ge en dramatisk film som denna film egentligen här krävs det att karaktärerna fyller storyn och levandegör karaktärerna, att de är skådisarna som styr handlingen och gör filmen levande och inte tvärtom.

Robert Downey Jr., passar dock inte riktigt i en allvarlig roll då han känns mer obekväm i rollen som en skrytsam och storstadsadvokat. Trots det så lever de övriga skådespelarna upp till sitt rykte och gör sitt jobb men inte så mycket mer.

READ ALSO:  Viacom In The Lead Of Betting War For Miramax Films

Betyg 3 av 5

Profile

Marcus Ström
Marcus Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Advertisements
WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com