Advertisements

Beck- Öga för Öga (1998)

Last Updated on

Beck- Öga för öga (1998)

Titel: Beck- Öga för Öga

År: 1998

Genre: Thriller, Svensk, Kriminalare

Längd:  89 min

Regissör: Kjell Sundvall

Skådespelare: Peter Haber, Mikael Persbrandt, Stina Rautelin

imdb_46x226.1/10

En omfattande knarkhärva med förgreningar i Polen avslöjas av polisen. Vid En lärarinna vid namn Sara Molinder skjuts till döds i ett parkeringshus i Lännersta industriområde och ögonen skärs ut. Dagarna innan har en kvinna hittats mördad i sitt hem – skändad på sina ögon. Plötsligt dör ytterligare en kvinna och Martin Beck måste hitta ett samband. När han väl gör det förstår han att mördaren fortfarande har ett offer kvar. Men nu gäller det att hitta henne innan mördaren gör det.

Advertisements
%d bloggers like this:
Play All Replay Playlist Replay Track Shuffle Playlist Hide picture