Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Advertisements

Latest news

Trailers

Column

Hugo (2011)

(Last Updated On: January 9, 2016)

Hugo Poster

Titel: Hugo

År: 2011

Genre: Äventyr, Familjefilm

Längd: 126 min

Regissör: Martin Scorsese

Skådespelare: Asa Butterfield, Chloe Grace Moretz


Hugo Cabret (2011) on IMDb7.7/10

Här möter vi en föräldralös liten pojke (Asa Butterfield) Hugo som på en fransk tågstation. Hans mor är dog för länge sedan och han tror att hans far(Jude Law )har lämnat ett hemligt meddelande till honom. Den lille pojken springer runt på den dåtidens station i Paris. Det är bara en vanlig vardag för honom. Det enda som driver honom framåt är att fixa till en automaton, som han och hans pappa arbetade med. Plötsligt finner han ett dold budskap i maskinen. Sedan kommer han i kontakt med en tjej och hon hjälper honom att försöka lösa det dola mysteriet.

READ ALSO:  Screenwriters from Avengers: Endgame writes ‘The Wind in The Willows’

HÄR FINNS EN OTROLIG FILMMAGI

Filmen i sig är väldigt snyggt och det är ett stiligt foto. Skådisarna gör sitt jobb och det är väldigt vacker miljö som omger karaktärerna. Det enda som kanske sviktar sig är dock handlingen. Första halvan av filmen är metodiskt sett ren och skär filmmagi men när de försöker knyta ihop handlingen till en bra berättelse tappar de fokus och det känns som om de virrar omkring för en ytterligare en timme. Förutom det finns det inget djup i karaktärerna.

Vanligtvis brukar jag inte ha någonting emot Scorsese’s filmande men den här rullen är ingenting man vill se fler än en gång. Man behöver de där två timmarna till någonting annat, till något som är så mycket bättre.

READ ALSO:  First Look From The Upcoming Third Season of Netflix's "The Crown"

Visst, filmen vann flertal Oscar för olika kategorier. Hade funnit mer djup i berättelsen, som är baserad på en bok, hade jag nog varit nog mer generös med det betyget. Men den får ett medel på grund av arbetet bakom.

Betyg 3 av 5

Profile

Marcus Ström
Marcus Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Advertisements
WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: