Ensam hemma (1990)

(Last Updated On: December 29, 2016)

MV5BMTUzMzg4MTg2M15BMl5BanBnXkFtZTYwNDM4OTk4._V1._SY317_CR6,0,214,317_

Titel: Home Alone

År: 1990

Genre: Komedi | Äventyr

Längd: 103 min

Regissör: Chris Columbus

Skådespelare: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern

imdb_46x227.3/10 

8-årige Kevin McCallister (Macaulay Culkin) blir kvarglömd hemma när hans stora familj åker på semester till Frankrike över jul. Under tiden de är borta kommer två klumpiga inbrottstjuvar, Marv och Harry. Kevin får själv försöka se till så att deras inbrottsförsök misslyckas – Kevin är nämligen svår att lura.

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: