Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Advertisements

Big (1988)

(Last Updated On: January 9, 2016)

Big (1988) Titel: Big

År: 1988

Genre: Drama, Fantasy, Komedi

Längd: 104 min

Regissör: Penny Marshall

Skådespelare:  Tom Hanks, Elizabeth Perkins, Robert Loggia

imdb_46x22 7,3/10

När en pojke gör en önskan om att bli stor vid en magisk önskningsmaskin, vaknar han upp som en 30 år vuxen man dagen efter.

CHARMIG MEN MED EN ALLVARLIG TON

Tom Hanks har haft i praktiken en stor variation när det gäller roller, allt från fångvaktare, krigshjälte, symbolikprofessor, astronaut och en Fed-Ex utdelare på en öde ö. Men i den här 80-tals komedin med lite charmiga, romantiska inslag så är det Tom Hanks som visar hur det är att vara ett barn i vuxen världen.

READ ALSO:  Lady and the Tramp (2019) - Official Trailer #2

Vi ser bland annat,  Elizabeth Perkins, Robert Loggia, John Heard. Bortsett att Tom fick en Oscar-nominering och en Golden Globe  för sin insats så fick den även en nominering för bästa original manus.

Synd var det. För det märks att Hanks gör en av sina bättre roller även om det var runt tiden han var ny i den branschen. Men det är dock den här charmiga, romantiska komedi med fantasy inslag har att erbjuda. Storyn ns budskap.känns på något sätt inte lika bra som Hanks insats.

För storyns del så känns den lite förutsägbar, vilket förstör filmens budskap.  Klippningen känns på sina ställen hackig och det blir därefter inte samma upplevelse om det var mjuka klipp.

READ ALSO:  Gal Gadot To Star In Holocaust Drama

Det är trots allt ingen blockbuster-film så kraven blir därefter. En film på 18 Miljoner dollar i budget säger också om kvalitén.  Men den här filmen har sina stunder som gör en del skratt och ett leende på läpparna.

Betyg 3 av 5

Profile

Marcus J. Ström
Marcus J. Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Advertisements
WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error

Enjoy this NEWS website? Please spread the word :)

Follow US on Instagram
RSS feed
mackansfilm@gmail.com
Follow US on Facebook
Follow US on Facebook
Subscribe on Mackans Film
Subscribe on Mackans Film