the-interview-poster1

Titel: The Interview

År: 2014

Genre: Komedi, Action

Längd: 112 min

Regissör:  Evan Goldberg, Seth Rogen

Skådespelare:   James Franco, Seth Rogen, Randall Park

imdb_46x227.2/10

The Interview handlar om två journalister som får en intervju med Nordkoreas ledare Kim Jong-Un i det annars hermetiskt stängda landet. Därför utvecklar CIA en plan som innebär att journalisterna istället ska mörda ”den högsta ledaren”, som Jong-Un kallas i Nordkorea. I filmen spelar Seth Rogen och James Franco de två journalisterna.

 LÅNGT IFRÅN ETT VINNANDE KONCEPT

The Interview – som har hjälpt kvällstidningar att sälja fler exemplar än tidigare, mest på grund av de hackerattackerna som Sony blev drabbad under december. Seth Rogen och James Franco är långt ifrån mästerliga regissörer eller manusförfattare för att det ska bli roligt i den här politiska satir-filmen. Den är trots sitt koncept – att mörda en nordkoreansk diktator, fåtal gånger komisk men den tappar snabbt den seriösa ton som den har stundtals.

READ ALSO:  You (2018-): Season 4, Part 2

James Franco, som spelar huvudrollen Dave Skylark, spelar över mycket i den här filmen och gör att den tappar mycket trovärdighet. Seth Rogen är mer sansad och lugn i rollen även om båda är som Piff & Puff. Många svordomar och onödiga skämt dras ofta. Det är först trettio minuter in i filmen de anländer till Nordkorea. Den är förutsägbar och många scener känns inte nyanserande, tyvärr. Dave refererar ofta till Tolkiens karaktärer Samwise och Frodo som en metafor för deras vänskap. Randall Park – Kim- Jong Un i filmen gjorde en mer öppen karaktär, garanterat, än vad den verkliga ledaren verkligen är. Det är med stor säkerhet att den verklige Kim knappast springer runt och spela basket med en amerikan.

READ ALSO:  Only Murders in the Building (2021-): Season 3 - Official Teaser Trailer

Filmen är precis som man kan ha förväntat sig. Den kan betraktas som vad kunde ske likadant med Nazisterna och Adolf Hitler men i modern tid.

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: