Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Advertisements

Latest news

Trailers

Column

The Interview (2014)

(Last Updated On: January 13, 2015)

the-interview-poster1

Titel: The Interview

År: 2014

Genre: Komedi, Action

Längd: 112 min

Regissör:  Evan Goldberg, Seth Rogen

Skådespelare:   James Franco, Seth Rogen, Randall Park

imdb_46x227.2/10

The Interview handlar om två journalister som får en intervju med Nordkoreas ledare Kim Jong-Un i det annars hermetiskt stängda landet. Därför utvecklar CIA en plan som innebär att journalisterna istället ska mörda ”den högsta ledaren”, som Jong-Un kallas i Nordkorea. I filmen spelar Seth Rogen och James Franco de två journalisterna.

 LÅNGT IFRÅN ETT VINNANDE KONCEPT

The Interview – som har hjälpt kvällstidningar att sälja fler exemplar än tidigare, mest på grund av de hackerattackerna som Sony blev drabbad under december. Seth Rogen och James Franco är långt ifrån mästerliga regissörer eller manusförfattare för att det ska bli roligt i den här politiska satir-filmen. Den är trots sitt koncept – att mörda en nordkoreansk diktator, fåtal gånger komisk men den tappar snabbt den seriösa ton som den har stundtals.

READ ALSO:  Noelle (2019) - Offical D23 Trailer

James Franco, som spelar huvudrollen Dave Skylark, spelar över mycket i den här filmen och gör att den tappar mycket trovärdighet. Seth Rogen är mer sansad och lugn i rollen även om båda är som Piff & Puff. Många svordomar och onödiga skämt dras ofta. Det är först trettio minuter in i filmen de anländer till Nordkorea. Den är förutsägbar och många scener känns inte nyanserande, tyvärr. Dave refererar ofta till Tolkiens karaktärer Samwise och Frodo som en metafor för deras vänskap. Randall Park – Kim- Jong Un i filmen gjorde en mer öppen karaktär, garanterat, än vad den verkliga ledaren verkligen är. Det är med stor säkerhet att den verklige Kim knappast springer runt och spela basket med en amerikan.

READ ALSO:  Toy Story 4 (2019)

Filmen är precis som man kan ha förväntat sig. Den kan betraktas som vad kunde ske likadant med Nazisterna och Adolf Hitler men i modern tid.

Profile

Marcus Ström
Marcus Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Advertisements
WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: