Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Advertisements

The Walking Dead (2010-)

Last Updated on

TWD 1-7 seasons.png

Titel: The Walking Dead

År: 2010-

Genre: Drama, Skräck, Thriller

Antal säsonger: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Längd:  ca 45 min/ Avsnitt

Skapare:  Frank Darabont

Skådespelare:   Andrew LincolnJon BernthalSarah Wayne Callies

imdb_46x228,7/10

The Walking Dead är en amerikansk postapokalyptisk skräck-TV-serie utvecklad Frank Darabont och baserad på serietidningen The Walking Deadav Robert Kirkman, Tony Moore och Charlie Adlard.[1] Serien kretsar kring en liten grupp människor ledda av polisen Rick Grimes, efter att enzombieepidemi slagit USA i spillror.

SERIEN DÄR DÖDA ÄR ENDA UTVÄGEN

Säsong 1

Det var ju i den första säsongen som serien verkligen tog fart och det syns verkligen, i första avsnittet, vilket hög budget produktionsbolaget tänkte lägga ner på den här serien redan 2010.

Säsong 2

En svag, ojämn andra säsong som sviktar och vissa avsnitt känns som den står och stampar på samma ställe. Säsongen är förlängd med 7 nya avsnitt än föregående säsong. Sedan påträffar vi  en ny karaktär som blir en nyckel figur under de kommande säsongerna.

Säsong 3

Tyvärr blev den här serien lite “Hollwoodklassad” i tredje säsongen, enkelspårig handling och väldigt hög budget, men ändå är det bästa som den här serien har åstadkommit efter tre år av seriestarten.

Säsong 4

Fjärde säsongen var långsam och dryg. Det hakade upp sig och det gick sakta framåt till säsongsavslutningen som inte imponerade.

Säsong 5

Säsong 6

Säsong 7 – Premiär 23 OKTOBER på AMC

Advertisements
%d bloggers like this:
Play All Replay Playlist Replay Track Shuffle Playlist Hide picture