Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Advertisements

Latest news

Trailers

Column

Kung för en dag

(Last Updated On: January 9, 2016)

Järntronen_Lennart

I samband med releasen av säsong 4 av Game of Thrones har Warner Bros. Nordics anordnat en nordisk tävling där en person haft chansen att vinna den eftertraktade tronen från serien i full storlek för en hel dag var man vill, något som aldrig möjliggjorts tidigare. Fans har tidigare endast kunna sitta i tronen för en kort stund, för att exempelvis ta en bild, på olika events och utställningar. 

Vinnaren blev stockholmaren Lennart Magnusson, It-tekniker på Stockholms Universitet, som valde att placeras Järntronen vid universitetsbiblioteket på arbetsplatsen. Dagen till ära hade han och en kollega även hyrt en passande klädsel.

READ ALSO:  District 9 Director Leaves "RoboCop Returns"

– Det här är en ”once in a lifetime experience” så därför ville jag klä mig passande och hyrde de här kläderna dagen till ära, säger Lennart Magnusson.

Lennart är ett jättestort Game of Thrones-fan. Förutom att han har sett alla avsnitt av serien flera gånger spelar han även Game of Thrones-brädspelet med en spelklubb.

– Jag började läsa böckerna för sex år sedan och har sedan dess blivit ett allt större fan. Jag har sett alla serier och spelar även brädspelet tillsammans med en spelklubb som består av kollegor från Universitetet. Vi ska spela brädspelet ikväll så det här är en perfekt uppladdning, säger Lennart Magnusson.

Advertisements
WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: