Kung för en dag

Järntronen_Lennart

I samband med releasen av säsong 4 av Game of Thrones har Warner Bros. Nordics anordnat en nordisk tävling där en person haft chansen att vinna den eftertraktade tronen från serien i full storlek för en hel dag var man vill, något som aldrig möjliggjorts tidigare. Fans har tidigare endast kunna sitta i tronen för en kort stund, för att exempelvis ta en bild, på olika events och utställningar. 

Vinnaren blev stockholmaren Lennart Magnusson, It-tekniker på Stockholms Universitet, som valde att placeras Järntronen vid universitetsbiblioteket på arbetsplatsen. Dagen till ära hade han och en kollega även hyrt en passande klädsel.

– Det här är en ”once in a lifetime experience” så därför ville jag klä mig passande och hyrde de här kläderna dagen till ära, säger Lennart Magnusson.

Lennart är ett jättestort Game of Thrones-fan. Förutom att han har sett alla avsnitt av serien flera gånger spelar han även Game of Thrones-brädspelet med en spelklubb.

– Jag började läsa böckerna för sex år sedan och har sedan dess blivit ett allt större fan. Jag har sett alla serier och spelar även brädspelet tillsammans med en spelklubb som består av kollegor från Universitetet. Vi ska spela brädspelet ikväll så det här är en perfekt uppladdning, säger Lennart Magnusson.

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 

Profile

Marcus J. Ström
Marcus J. Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Liked it? Take a second to support Marcus J. Ström on Patreon!
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: