spidermancivilwarsinistersix-122102

Som ni vet vid det här laget, har Marvel och Sony skrivit ett avtal som kommer att föra Spider-Man i Marvel Cinematic Universe. Många detaljer har utelämnats för offentliggörandet, men mer information kommer så småningom.

Uttalandet sägs vara, “Den nya Spider-Man kommer först att visas i en Marvel-film från Marvels Cinematic universe” , men produktionsbolagen säger inte vilken film. Det är där The Wall Street Journal har klivit in med en ny rapport som bekräftar en Spidey framträdande i Captain America 3: Civil War.

Det har även blivit förändringar med filmernas premiärer i phase 3 för att en ny Spider-Man -film ska ha premiär.

The two companies said late Monday that Spider-Man will appear in an upcoming Disney-produced Marvel super-heroes movie; that movie is 2016’s “Captain America: Civil War,” according to a person with knowledge of the matter.

Vi vet också att nästa Spider-Man film, som håller på att co-producerad av Marvel och Sony Pictures, kommer att landa  2017. The Wall Street Journal hävdar också att Andrew Garfield är ute, eftersom det kommer att bli “en ny version av webb-Slinger. “

READ ALSO:  Elemental (2023) - Official Trailer

Och vad betyder det nya avtalet innebär för The Sinister Six filmen Drew Goddard (“Cabin in the Woods”) har arbetat med i över ett år?

Sony will delay its planned release of “The Sinister Six,” about a group of Spider-Man villains, in wake of the new deal said a person involved in movie. It had been scheduled for release in November of 2016. – WSJ

Mest troligt, enligt de senaste nyheterna är att Spider-Man kommer att ansluta sig till Avengers-teamet, såsom det är i serietidningarna, och troligen blir det de två sista filmerna eller i Captian America: Civil War där även Iron Man är inkluderad.

READ ALSO:  Renfield (2023) - Official Featurette

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: