netflix-logo

Ett halvår efter förra listan är det dags att dubblera listan angående det bästa Netflix utbud har. De filmer som är länkade är recenserad sedan tidigare. Listan kan uppdateras kontinuerligt.

Observera att listan är inte rankad i en specifik ordning.

20. Matrix (1999)

En hacker inser att det de flesta tolkar som verklighet i själva verket är en simulering som skapats av maskiner och han går med i en rebellarmé för att bryta sig loss.

19. Dallas Buyers Club (2013)

Ron Woodroof vägrar att acceptera läkarens dödsdom efter sin aids-diagnos 1986 och börjar smuggla in mediciner från utlandet.

18. Den store Gatsby (2013)

Nick Carraway fascineras av sin mystiska och förmögna granne Jay Gatsby och får bevittna hans kaotiska kärleksliv och tragiska öde.

17. Eternal Sunshine of the Spotless mind (2004)

Efter att ha fått reda på att hans ex-flickvän genomgick ett experimentellt medicinskt förfarande för att ta borta alla minnen av honom tänker mannen göra samma sak.

16. Stranger than Fiction (2006)

Karen skriver en bok där Harold är huvudpersonen. Men hon vet inte att han faktiskt existerar och att boken styr hans liv! Underfundig komedi om att undkomma sitt öde.

READ ALSO:  Asteroid City (2023) - Official Trailer

15. Livet från den ljusa sidan (1997)

En vresig författare med tvångssyndrom ser sin strukturerade värld falla samman när han lär känna en stressad ensamstående mamma och sin homosexuella granne.

14. Mystic River (2003)

En tragedi för samman barndomsvännerna Sean, Dave och Jimmy. När Jimmys tonårsdotter blir mördad dras de alla in i utredningen av mordet.

13. Spider-Man (2002)

Efter att ha blivit biten av en genmanipulerad spindel får den blyga tonåringen Peter Parker de otroliga superkrafter som krävs för att bekämpa ärkeskurken Green Goblin.

12. Lego-filmen (2014)

Efter att ha blivit förväxlad med en mästerbyggare får den helt vanlige minifiguren Emmet ett viktigt uppdrag: att sätta stopp för en tyranns onda planer.

11. Lone Survivor (2013)

Mark Wahlberg spelar rollen som kustjägaren Marcus Luttrel i detta verklighetsbaserade actiondrama om ett ödesdigert uppdrag i Afghanistan.

10. Kung-fu Panda (2008)

Po måste lära sig att acceptera sitt sanna jag för att kunna bli en legendarisk drakkrigare. En varm film med träffsäker humor, kung fu-action och banbrytande animering.

READ ALSO:  Chimp Empire (2023) - Official Trailer

9. Undergången (2004)

En vinternatt 1942 eskorteras en grupp unga kvinnor till Hitlers högkvarter. Den 22-åriga Traudl Junge får jobbet trots sina bristande erfarenheter i maskinskrivning.

8. Taxi Driver (1976)

Den psykotiska taxichauffören och Vietnamveteranen Travis Bickle bestämmer sig för att bekämpa det mänskliga förfallet genom att begå våldsbrott i ett dekadent New York.

7. Philadelphia (1993)

Advokaten Andrew Beckett stämmer sin arbetsgivare efter att ha blivit avskedad för att han är homosexuell och hiv-positiv.

6. L.A. konfidentiellt (1997)

Tre helt olika poliser bildar en ostadig allians för att bekämpa poliskorruption i denna Oscarsbelönade film som utspelar sig i 1950-talets Los Angeles.

5. Pans Labyrinth (2006)

Flickan Ofelia träffar en faun som hävdar att hon är prinsessa i Underjorden. Men för att kunna återvända till sitt rike måste hon genomgå tre farliga prövningar.

4. Fight Club (1999)

En sömnlös kontorsråtta träffar den hårda rebellen Tyler Durden och tillsammans bildar de ett befriande men brutalt hemligt sällskap.

READ ALSO:  Beau Is Afraid (2023) - Official Featurette

3. Road to Perdition (2002)

När hans fru och son mördas flyr en torped med sin överlevande son för att hämnas på mannen som förstört hans liv.

2. Fargo (1996)

När en bilhandlare ber två korkade brottslingar att kidnappa hans fru för att få en saftig lösensumma tar en jordnära – och gravid – polis sig an fallet.

1. The Usual Suspects (1995)

När fem för varandra helt okända skurkar fastnar i häktet samtidigt bestämmer de sig för att göra en stöt tillsammans

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: